Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit csináljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak ebben a szituációban?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akit még tavaly ismertem meg egy társkereső oldalon. De mivel már elsőre kikötötte, hogy nem szeretne olyan irányba elmenni, mint amelybe én (párkapcsolat), így inkább csak maradtam a barát kategóriában. Elvégre ez is több a semminél, mivel barátokban amúgy sem bővelkedem. És mivel egy nagyon kedves, törődő, érzelmes lány, így idővel nem volt nehéz neki elmondanom szinte minden titkomat, minden velem történt dolgot, stb... Amint csak tud, mindig válaszol a leveleimre, néha csevegünk egy közösségi site-on, és mivel elég elfoglalt (mert mindenkivel ilyen rendes, és ezt igénylik is az emberek), így csak keveset tudunk találkozni. Sokat segített megbirkózni az azóta velem történt eseményekkel, csalódásokkal. Mondom, szinte mindennel hozzá tudok fordulni, és amint csak tud, válaszol, segít!

De itt jön a "probléma" számomra! Még a kezdetekkor nem voltam benne biztos, de most már tudom: azóta szeretem, amióta megismerkedtünk (közel 1 éve)! Viszont ő nemrégiben összejött egy sráccal, aki (bár még nem találkoztam vele) az elmondása szerint rendes, figyelmes, de néha kicsit türelmetlen, féltékeny. Még csak kb. 1 hónapja vannak együtt. Szóval eléggé a kezdeti szakaszban vannak még. Nálam viszont mostanában kezdett tudatosulni, hogy őt szeretem, igazán, tiszta szívből! Gondolom, most sokan mondják majd, mekkora vesztes vagyok, de mit tegyek, most vált számomra biztossá ez. Már elég sokszor el akartam neki mondani, de mivel nem akarnám feldúlni a barátságunk, és belerondítani a mostani kapcsolatába (ami neki is nehezen jött, és eléggé önző lenne tőlem), így nem tudom, igazán mit is tegyek, mert szeretem őt, de nem akarom megbántani, és még egy "gondot" a vállára tenni!

Eközben én is keresgéltem, de valószínűleg azért nem sikerültek ezek a próbálkozások, mert mélyen legbelül már ő motoszkált a fejemben, vele szerettem volna lenni!

Eléggé bonyolult ez így, és tényleg nem tudom kitől kérhetnék tanácsot, ezért gondoltam, hátha egy-két idegen/külsős ember jobban átlátja ezt nálam!

Szóval ha valaki tud, kérem, segítsen! Előre is köszönöm a tanácsokat!

2012. jún. 14. 10:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szakítsd meg vele a kapcsolatot, mert szenvedni fogsz!
2012. jún. 14. 10:28
 2/12 anonim ***** válasza:

itt több lehetőség is van.

1: elmondod, hogy szereted. de akkor kiakad

2: eltitkolod, megpróbálsz rá barátként tekinteni. de ez hazugság neki is, meg önmagadnak is

3: megmondod, hogy ez így neked nem megy, és azt szeretnéd ha soha sem beszélnétek többet. egy darabig fájni fog neked, de utána már nem.

hirtelen ez a 3 opció jutott eszembe. én a 3.at javaslom. az első 2vel elveszed magadtól az esélyt, hogy normális életet élj.

2012. jún. 14. 10:28
 3/12 anonim válasza:

Szia. Elsősorban szerintem finoman ki kéne derítened, hogy a lány mit érez irántad, bár szerintem már tudnál róla ha a lány is szeret téged. Lehet tényleg csak barátnak tart. Belemászni a jelenlegi kapcsolatába pedig ahogy mondod önző dolog lenne, neked se esne jól.

Szerintem várd ki mi lesz ebből, ha a lány mondta neked hogy a srác türelmetlen és féltékeny lehet nem is fog sokáig tartani. sok sikert!

2012. jún. 14. 10:36
 4/12 anonim ***** válasza:

A barátjával előbb-utóbb szerintem szakítani fog, szerintem várj rá türelmesen és csak utána mondd meg neki, h mit érzel.

Vagy finoman megmondhatod neki, hogy egy jó ideig szüneteltessétek a barátságotokat, mert az utóbbi időben úgy érzed, hogy Te szeretnél a barátja helyében lenni és nem tudod leküzdeni ezt az érzést...

Semmiképp ne állítsd 2 tűz közé, mert akkor nagy a valószínűsége, hogy nem téged választ (pszichológia) így meg, ha szakítottak tuti téged keres majd először.

2012. jún. 14. 10:42
 5/12 A kérdező kommentje:
Értem. Csak ugye én annak is őrülök, hogy végre boldog, de legalábbis sokkal vidámabb mostanában. És ezt nem szeretném neki elrontani, de ugyanakkor már megöl a tudat, hogy szeretem őt, és szeretném ha tudna erről! Ááá..nagyon nehéz ez így!
2012. jún. 14. 10:48
 6/12 anonim ***** válasza:

Szerintem szigorúan csupán egyetlen egyszer vicces formában egy mondatban megemlítheted Neki. " Húú mekkora pech, pont most kezdtem érezni, hogy Beléd szerettem!" Ha viccnek veszi , vicc volt, ha megérti elraktározza, és ha szüksége lesz rá eszébe jut.

Mondjuk azon kicsit elgondolkoznék magamban, hogy miért pont most, a kapcsolata elején tisztult ki az agyam, és ébredtem rá az érzéseimre.

2012. jún. 14. 11:15
 7/12 anonim ***** válasza:
Vicces formában tényleg megemlítgeted, csak legyen tényleg vicces:)
2012. jún. 14. 11:33
 8/12 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam, de nem ment,főleg nem így chaten! Nem szeretném elveszíteni!
2012. jún. 14. 12:34
 9/12 anonim válasza:
Ha boldog ebben a kapcsolatban akkor el kell fogadnod, ráadásul valószínűleg tényleg csak barátként gondol rád, ha neked azt mondta nem akar kapcsolatod erre összejött ezzel a sráccal. Próbálj meg továbblépni mert ez így nem jó... Ismerkedj, mert lehet akkor döbben ő is rá mit érez, ha azt látja elveszíthet. (mondjuk ez nem valószínű szerintem). De nem élhetsz úgy, hogy rá vársz. Fiatal vagy, lesz még annyi ilyen az életben. Voltam én is ilyen helyzetbe és ma már nem is emlékszek a nevére. Könnyen mondják mások, tudom, de felejtsd el. Nem hiszem, hogy szeretne hiszen neki is lett volna annyi esélye hogy kimutassa ha akar tőled valamit. De ha tényleg nem tudod elfelejteni akkor várd ki mi lesz ebből a kapcsolatból. De szerintem te is érzed hogy tényleg csak barátként gondol rád.
2012. jún. 15. 09:05
 10/12 anonim ***** válasza:

Én csak erre annyit tudok mondani, ha valaki kép alapján szép,normális és a neten kezditek az ismerkedést,akkor nagyon könnyű "szerelembe" esni...

A lényeg, hogy 1hónappal ezelőttig kellett volna lehet jobban nyomulnod,most már kár lenne bármit is az irányába tenned...

2012. jún. 15. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!