Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a szituációban mit, esetleg lehet belőle valami?
Nemrég eltöltöttem egy eléggé kellemes éjszakát egy nagyonhelyes srác társaságában a tény az hogy nekem foggalmam se volt arról hogy csak úgy tapadnak rá a csajok mert,annyira "húúú*----*" a srác.Lényegében mégmielőtt félre értitek nem törtét semmi az éjszaka alatt.Csak egy kis házibuli volt,amin voltunk 8-an csak én meg ő nem aludtunk kint ültünk és bámultuk a csillagokat)mivel fáztam nekem adta a pulcsiját hozzábújtam.Egy jópárszor magához ölelt meg így néha elbambultunk egymás tekintetében.Kaptam tőle sok puszit de akárhányszorfigyeltem több ideig megkérdezte "mivan?" de ilyen tiszta meglepődött hangon.Tény és való hogy aznap éjszaka találkoztunk először de ahogy egik osztálytársa (legjobbbarátom) mondta nem minden csajjjal ilyen,ígyviselkedik,ígyelvan vele.Másnap az éjszaka után szintén találkoztam vele viszont akkor tényleg mintha nem is ismert volna úgy videlkedett,tény akárhányszor egymásszemébe néztünk elmosolyodtunk és lesütöttük a fejünket de,nemtudom.A probléma az márcsak hogy mondta hogy tetszik neki egy csaj..azóta egyszer említette még ezt a csajszikát akkor is már csak azért mert ELVIELG,hogy kiszerett már belőle.Amióta volt ez az este 2x beszéltünk.Egyszer ő írt rám azzal hogy hogy vagy mizujs velem.Egyszer pedig én mert a sapkája hozzám került és így kértem tőle egy talit.Félek talitól eléggé.Nagyon megkedveltem a fiút és mondták is hogy mi miért nem jövünk össze.Nem merem neki említeni hogy bejön mert tapasztalatom van már arra hogy ha elmondom mi lesz belőle.Nem szeetném elveszíteni.Tényleg nagyon nagyon nagyon megkedveltem.:\
Segítsetek..mit lépjek most?
Beszéljek vele?
Próbáljam neki valahogy elmondani?
Ti mit csinálnátok személy szerint ilyen szituációban?
Segítsetek kérlek...3 nap múlva talizok vele.(yn)
én 14/L ő 15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!