Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikortól számít egy kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól számít egy kapcsolat kapcsolatnak?

Figyelt kérdés

Ez most tudom nagyon idiótán hangzik, de négyszer randiztam addig valakivel, de úgy érzem, hogy az egész nem tart semerre sem. Ezért kérdezem ezt.

23/L

2012. jún. 14. 00:01
 1/5 A kérdező kommentje:
*eddig
2012. jún. 14. 00:02
 2/5 WhiteLabel ***** válasza:
ha te így érzed akkor ez bizony még nem kapcsolat.
2012. jún. 14. 00:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Leirom neked az én történeteim:

Megismerkedtem egy pasival neten, taliztunk pár hét camozás után, majd "együttvoltam" vele 2hétig (se csók se semmi), nem éreztem hogy sokáig vele tudnék lenni, nah vége is lett.

Azután megismerkedtem egy másik pasival, vele is 2hétig "voltam együtt", vele elsö talitól volt kézfogás, de csókra még nem szántam rá magam, nah az "okoskája" rámeröltette a csókot,meg ki is próbálta hogy lefekszem-e vele, AMIT NEM TETTEM MEG, s vele is vége lett.

Most van az igazi kapcsim, ö az elsö pasim, neki adtam "mindenem", mármint vele 1,5hónap után volt kézfogás, csók 2,4hónap után, (nekem az elsö) sex pedig 3hónap kapcsolat után történt, ÉN EZT NEVEZEM KAPCSOLATNAK :)

Amugy elejétöl kezdve jól megértettük egymást, egyforma a humorunk, bejöttünk egymásnak. ^^ Remélem segithettem.

üdv,18/L

2012. jún. 14. 00:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem vagyok benne biztos, hogy 18 évesen nagyon nagy élettapasztalat lehet valaki mögött... de mindegy is végül is.

Nekem onnantól számít kapcsolatnak valami, hogy - épp amit hiányolsz - tart valahová. Tudom, hogy legközelebb is látom, szép lassan el tudom képzelni velem a jövőm, bármiről tudunk beszélgetni. Olyasmi ez, amit 20 felett az ember már ki sem mond, csak érez.

24/N

2012. jún. 14. 01:26
 5/5 palacsintáskenyér válasza:
szerintem attól, hogy valaki 18 éves még lehetnek olyan élményei, amivel tud másoknak ezzel segíteni. attól, hogy valaki 20 év fölött még nem találta meg azt akit igazán szeretne, az nem azt jelenti, hogy egy annál fiatalabb nem érezhetné ezt.
2012. jún. 17. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!