Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire látjátok a jövőjét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire látjátok a jövőjét ennek a kapcsolatnak? (kérdés bent)

Figyelt kérdés

Én 35 ff, és egy 24 éves lányról szól a történet.

Mindkettőnk javíthatatlan és tönkrement házasságban élünk.

Itt a GYK-n találtunk egymásra, amolyan meglátni és beleszeretni történettel. Minkettőnknek van gyermeke, semmink nincs (ami nem baj, nem vagyok megijedve ettől).

Részemről olyan érzéseket táplálok iránta, amit évtizede nem éreztem, és eddig úgy jön le, hogy a lány is hasonlóképpen érez irántam (remélem).

Nem társkeresés céljából vagyonk itt, csak egymásra találtunk.

Én vele képzelem el a további életemet, még akkor is, hogy tudom minek nézünk elébe. Válások mindkét részről, az életünk teljes újraépítése.

Azért kérem a tanácsotokat, mert a korkülönbség miatt egy kicsit aggodalmaskodom. A szívem választottja inteligens, okos, szép, öröm vele beszélgetni, de valamiért félek a nagy korkülönbségtől.

Édesapám is jóval öregebb volt Édesanyámnál, több mint az esetünkben, és nagyon boldogan éltek, de náluk is éreztem sokszor a korkülönbség miatt kialakult nézetkülönbséget.

Nem tudom miért van bennem ez a félelem, pedig mindent megadnék, hogy vele lehesek, egyfolytában ő jár az eszemben. Olyanoktól várnék választ, akik hasonló cipőben járnak, esetleg régóta vannak együtt, és náluk is hasonló a korkülönbség.

2012. febr. 11. 19:22
 1/7 anonim ***** válasza:
sztem nincs itt korkülönbség probléma. és ezt amúgy is a két embernek kell tudnia. jajj már.
2012. febr. 11. 19:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem működhet.Csak szeretet legyen és tisztelet,megbecsülés.A kor nem számít.
2012. febr. 11. 19:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Még csak nem is sok ez a korkülönbség, fogalmam sincs miért aggodalmaskodsz :)

Sok boldogságot!

2012. febr. 11. 19:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez olyan szép! Nincs itt semmi probléma, ha szeretitek egymást, ne várjatok, cselekedjetek! Sok boldogságot!
2012. febr. 11. 19:35
 5/7 anonim ***** válasza:
A kor nem számít, csak az,hogy szeretetiek egymást :)
2012. febr. 11. 19:40
 6/7 anonim ***** válasza:

nem a kor számít...

vágjatok bele ;)

sok sikert :)

2012. febr. 11. 19:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek, nagyon megnyugtató választ adtatok.
2012. febr. 11. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!