Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez önérzetbeli kérdés? Emiatt nem keres?
Igazándiból én a hétvége óta amikor találkoztunk elkezdtem eltávolodni. Tudni kell h nagyon szeretem ,de én elfáradtam h mindent megteszek ,és azon kívül h kedves meg aranyos érzelmi energiát nem tett bele. Általában ha találkoztunk is csak este ,és igy már inkább a szexkapcsolat felé tendáltunk . Szóval megbántott lelkileg ..amit ő nem is értett ,ez mind1 most ,de én úgy éreztem magamat mintha Da Vinci kiállításon magyaráznám egy vaknak h a Mona Liza milyen szép kép . Áhh viszont nem 'vak' ő érzem benne h(látná) értené ha akarná..
visszatérve elkezdtem távolodni, és szexelni se akartam már úgy h nem is AKAR megérteni. Tegnap is fél10kor jutottam eszébe ,ma meg nem is keresett ..
Elég rosszul esik, és nem tudom h mit csináljak .Játszmázni nem akarok, csak azt akartam tudni fontos vagyok e neki annyira h tényleg keres és másképp viszonyul a dolgokhoz ..
Mit tegyek ? :( hívjam fel és mondtam meg h még 1x találkozzunk és zárjuk le ? Vagy van esély h vmi változik ?
Tényleg szeretem..
az a bajom h szellemileg és lelkileg nem vagyunk egy
hullámhosszon ..viszont váltig hittem benne hogy lehetnénk..
Őszintén?
Hagyd ott minél előbb!!! Amelyik férfi szeret, az kimutatja és küzd. Ne azon agyalj, mi lehet az ő kis lelkén a bibi és hogy hogy tudnád meggyógyítani!! Saját magaddal foglalkozz és minél előbb tedd szabaddá a pályát egy rendes hapsi számára!
Sok szerencsét!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!