Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez önérzetbeli kérdés? Emiatt nem keres?
Igazándiból én a hétvége óta amikor találkoztunk elkezdtem eltávolodni. Tudni kell h nagyon szeretem ,de én elfáradtam h mindent megteszek ,és azon kívül h kedves meg aranyos érzelmi energiát nem tett bele. Általában ha találkoztunk is csak este ,és igy már inkább a szexkapcsolat felé tendáltunk . Szóval megbántott lelkileg ..amit ő nem is értett ,ez mind1 most ,de én úgy éreztem magamat mintha Da Vinci kiállításon magyaráznám egy vaknak h a Mona Liza milyen szép kép . Áhh viszont nem 'vak' ő érzem benne h(látná) értené ha akarná..
visszatérve elkezdtem távolodni, és szexelni se akartam már úgy h nem is AKAR megérteni. Tegnap is fél10kor jutottam eszébe ,ma meg nem is keresett ..
Elég rosszul esik, és nem tudom h mit csináljak .Játszmázni nem akarok, csak azt akartam tudni fontos vagyok e neki annyira h tényleg keres és másképp viszonyul a dolgokhoz ..
Mit tegyek ? :( hívjam fel és mondtam meg h még 1x találkozzunk és zárjuk le ? Vagy van esély h vmi változik ?
Tényleg szeretem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!