Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez önérzetbeli kérdés? Emiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez önérzetbeli kérdés? Emiatt nem keres?

Figyelt kérdés

Igazándiból én a hétvége óta amikor találkoztunk elkezdtem eltávolodni. Tudni kell h nagyon szeretem ,de én elfáradtam h mindent megteszek ,és azon kívül h kedves meg aranyos érzelmi energiát nem tett bele. Általában ha találkoztunk is csak este ,és igy már inkább a szexkapcsolat felé tendáltunk . Szóval megbántott lelkileg ..amit ő nem is értett ,ez mind1 most ,de én úgy éreztem magamat mintha Da Vinci kiállításon magyaráznám egy vaknak h a Mona Liza milyen szép kép . Áhh viszont nem 'vak' ő érzem benne h(látná) értené ha akarná..

visszatérve elkezdtem távolodni, és szexelni se akartam már úgy h nem is AKAR megérteni. Tegnap is fél10kor jutottam eszébe ,ma meg nem is keresett ..

Elég rosszul esik, és nem tudom h mit csináljak .Játszmázni nem akarok, csak azt akartam tudni fontos vagyok e neki annyira h tényleg keres és másképp viszonyul a dolgokhoz ..

Mit tegyek ? :( hívjam fel és mondtam meg h még 1x találkozzunk és zárjuk le ? Vagy van esély h vmi változik ?

Tényleg szeretem..

2012. jan. 31. 23:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
hmmm... szóval, ha nem működött nála a pozitív feddback, akkor szerintem ezután se fog. megértelek én se bírom a felszínes dolgokat. szerintem jobb lenne lezárni az egészet.
2012. febr. 1. 00:41
 12/13 anonim ***** válasza:
* feedback bocsánat :)
2012. febr. 1. 00:42
 13/13 Gergo_30F ***** válasza:
attól tartok ez a maximum, amit ebből a kapcsolatból ki tudsz hozni...merthogy ketten kellenétek hozzá. :(
2012. febr. 1. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!