Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez gyerekes kérés egy pasitól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez gyerekes kérés egy pasitól?

Figyelt kérdés
Én egy olyan lány vagyok aki végre olyan barátot akar magának akinek nem ciki ha egy szegély tetején egyensúlyozva sétálok a város közepén, nem mondja, hogy de hülye vagy gyere már le onnan, hanem fogja a kezem és a végén levesz onnan és megcsókol... Megfogadtam hogy az igazinak ezzel a tulajdonsággal rendelkeznie kell. Vagy fel kéne nőnöm?
2012. jan. 26. 22:55
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
hmm hát szerintem aranyos :)
2012. jan. 26. 22:56
 2/26 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem gáz. Ha egy lányt szeretek, akkor felőlem kézen állva is egyensúlyozhat akárhol...
2012. jan. 26. 22:58
 3/26 anonim ***** válasza:
Aranyos. :):)
2012. jan. 26. 22:59
 4/26 anonim ***** válasza:
Hát ilyen nincs! És még is van ! Annak idején ugyan ez játszódott le köztem és a mostani párom között. Ő is végigsétált az ifipark korlátján és mindenki hülyézte. Én meg le segítettem a végén. Az eredmény ez lett.
2012. jan. 26. 22:59
 5/26 anonim ***** válasza:

ezt a kérdést nem én írtam ki? :)

(csak mert én is szeretek bolondozni mindenhol :))

a viccet félretéve, teljesen normális elvárás tőled, mert nem azt várod el, h ne nézzen hülyének és fogja a kezed, hanem hogy veled legyen, megértsen. és ez teljesen rendben van. :) majdcsak lesz olyan srác, aki szeretni fog és akkor ez lesz tőle a legkevesebb, no para. :)

2012. jan. 26. 23:00
 6/26 anonim ***** válasza:
Szerintem is aranyos. :) És nem gáz.
2012. jan. 26. 23:01
 7/26 A kérdező kommentje:
Köszi ez most nagyon jót tett a lelki békémnek. De tényleg elképzeltem hogy valaki majd ezt végigcsinálja velem. Ha kell akkor 30 évesen. :D De még csak 17 vagyok... :D
2012. jan. 26. 23:04
 8/26 anonim ***** válasza:

Ez tök aranyos szerintem.:D

19f

2012. jan. 26. 23:09
 9/26 anonim ***** válasza:
de kis cuki vagy :D
2012. jan. 26. 23:14
 10/26 A kérdező kommentje:
Lassan kezdem úgy érezni magam mint egy hörcsög a terráriumban... XD
2012. jan. 26. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!