Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez gyerekes kérés egy pasitól?
héjj, nekem volt anno hörcsögöm, de az nem csinált semmi érdekeset. Te viszont jó fej lehetsz, és szerintem sokkal jobb ha ilyen vagy, mintha örökké búval bélelt lennél. Egy ki játékosság, meg bolondság sose árt, és biztos jobban áll mint egy hörcsögnek :P
17/f
ez nem hülyeség egyáltalán, és kérés nélkül kell bennünk meglennie, hisz egy ilyen "tettedért" vagy akármilyen kis bolondságos dologért ha idegesen reagál a párunk az nem valami jó , de ha benne van ilyesmikbe, persze ésszel és inkább melletted van és vigyáz rád az már tök jó , és sokat elárulhat ez egy fiúról,lányról.:) mindenkiben ott van a bolondozás,lazaság, csak van akiből nehezebben lehet előhozni , én mindenféleképpen ennek a kihozására megyek , hisz ki az az ember aki pozitív boldogság, bolondozás,viccelődés nélkül,persze nem ész nélkül??!:D
17fiú
Nem hiszem, hogy az lenne :) Én is szoktam hasonlókat művelni, barátom így szeret, ilyen "bohókásan".
23/N
24 éves vagyok. A férjem 34. Én ezt csinálom. Mikor unom a bevásárlást, akkor végig csoszogok a boltban, mint egy hülye. Múltkor felújításkor jártuk a barkácsáruházakat, és tudod vannak azok a tologatós kocsik, amin a csempét meg ilyeneket lehet szállítani. Na én arra felálltam és úgy tolt körbe az áruházon, míg nézelődtünk. Egy ideig még szaladtunk is és nagy kanyarokban faroltunk. Meg kitartottam a kezem előre, mint valami kalózkapitány tök jó volt. Mondjuk egyszer anyukám velünk jött és mondta, hogy úristen szálljak már le, meg milyen már, de a párom meg rám parancsolt, hogy szálljak vissza, mert tudja, hogy jó poénnak tartom és élvezem, amúgy ő is. Azzal szórakozott, hogy hirtelen állt meg én meg billegtem és féltem, hogy leesek. Meg mindenféléket csinálunk ilyesmit.
Szerintem, ez egy vonása a személyiségednek, hogy az ilyesmi mulattat, és fontos, hogy hasonló legyen a párod, mert banális dolognak tűnik, de más területen is kijön ez személyiségkülönbség egy idő után. Amúgy szerintem ezzel semmi baj nincs, ameddig másokat nem bántasz, meg nem rohangálsz meztelenül a téren, addig mi baj van azzal, hogy ilyen egyszerű dolgoknak is tudsz örülni?
00:48: Ezen mekkora jóót mosolyogtam :DDDDDDD
Hatalmas formák vagytok! :D Irigylem a pasid! :D:D:D
Nagyon jó az ha az emberben van egy elveszett gyerek lélek is :D Sokkal vidámabb az élet :D
Kérdező, biztos találsz rá embert aki ezt veled együtt díjazni fogja ;)
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!