Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez gyerekes kérés egy pasitól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez gyerekes kérés egy pasitól?

Figyelt kérdés
Én egy olyan lány vagyok aki végre olyan barátot akar magának akinek nem ciki ha egy szegély tetején egyensúlyozva sétálok a város közepén, nem mondja, hogy de hülye vagy gyere már le onnan, hanem fogja a kezem és a végén levesz onnan és megcsókol... Megfogadtam hogy az igazinak ezzel a tulajdonsággal rendelkeznie kell. Vagy fel kéne nőnöm?
2012. jan. 26. 22:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
74%

héjj, nekem volt anno hörcsögöm, de az nem csinált semmi érdekeset. Te viszont jó fej lehetsz, és szerintem sokkal jobb ha ilyen vagy, mintha örökké búval bélelt lennél. Egy ki játékosság, meg bolondság sose árt, és biztos jobban áll mint egy hörcsögnek :P

17/f

2012. jan. 26. 23:21
 12/26 anonim ***** válasza:

ez nem hülyeség egyáltalán, és kérés nélkül kell bennünk meglennie, hisz egy ilyen "tettedért" vagy akármilyen kis bolondságos dologért ha idegesen reagál a párunk az nem valami jó , de ha benne van ilyesmikbe, persze ésszel és inkább melletted van és vigyáz rád az már tök jó , és sokat elárulhat ez egy fiúról,lányról.:) mindenkiben ott van a bolondozás,lazaság, csak van akiből nehezebben lehet előhozni , én mindenféleképpen ennek a kihozására megyek , hisz ki az az ember aki pozitív boldogság, bolondozás,viccelődés nélkül,persze nem ész nélkül??!:D

17fiú

2012. jan. 26. 23:24
 13/26 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy az lenne :) Én is szoktam hasonlókat művelni, barátom így szeret, ilyen "bohókásan".

23/N

2012. jan. 26. 23:25
 14/26 A kérdező kommentje:
Köszi 17-esek nagyon cukik vagytok :)
2012. jan. 26. 23:26
 15/26 A kérdező kommentje:
Akkor legalább nem vagyok egyedüli. Ez örvendetes.
2012. jan. 26. 23:26
 16/26 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább egy házibuliban részegen mindenkit leszopni gáz... Te teljesen normális vagy és maradj is ilyen:)
2012. jan. 26. 23:34
 17/26 anonim ***** válasza:
Ja, főleg ha te kimaradsz.
2012. jan. 26. 23:45
 18/26 anonim ***** válasza:

24 éves vagyok. A férjem 34. Én ezt csinálom. Mikor unom a bevásárlást, akkor végig csoszogok a boltban, mint egy hülye. Múltkor felújításkor jártuk a barkácsáruházakat, és tudod vannak azok a tologatós kocsik, amin a csempét meg ilyeneket lehet szállítani. Na én arra felálltam és úgy tolt körbe az áruházon, míg nézelődtünk. Egy ideig még szaladtunk is és nagy kanyarokban faroltunk. Meg kitartottam a kezem előre, mint valami kalózkapitány tök jó volt. Mondjuk egyszer anyukám velünk jött és mondta, hogy úristen szálljak már le, meg milyen már, de a párom meg rám parancsolt, hogy szálljak vissza, mert tudja, hogy jó poénnak tartom és élvezem, amúgy ő is. Azzal szórakozott, hogy hirtelen állt meg én meg billegtem és féltem, hogy leesek. Meg mindenféléket csinálunk ilyesmit.

Szerintem, ez egy vonása a személyiségednek, hogy az ilyesmi mulattat, és fontos, hogy hasonló legyen a párod, mert banális dolognak tűnik, de más területen is kijön ez személyiségkülönbség egy idő után. Amúgy szerintem ezzel semmi baj nincs, ameddig másokat nem bántasz, meg nem rohangálsz meztelenül a téren, addig mi baj van azzal, hogy ilyen egyszerű dolgoknak is tudsz örülni?

2012. jan. 27. 00:48
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

00:48: Ezen mekkora jóót mosolyogtam :DDDDDDD

Hatalmas formák vagytok! :D Irigylem a pasid! :D:D:D

Nagyon jó az ha az emberben van egy elveszett gyerek lélek is :D Sokkal vidámabb az élet :D

Kérdező, biztos találsz rá embert aki ezt veled együtt díjazni fogja ;)

21F

2012. jan. 27. 02:04
 20/26 anonim ***** válasza:
Jó persze tudok komoly is lenni, de azért tök jó, hogy mikor mondjuk időnként a fejemre húzom a lámpaernyőt a boltban, vagy úgy nézem meg a sötétítőt, hogy tényleg sötétít-e hogy becsavarom magam, a fény felé állok és megkérdezem, hogy te látsz???? Mert én nem látlak!!!!! aztán röhög velem, akkor olyan jól esik. Bár elég érdekes humora van neki is szerencsére.
2012. jan. 27. 02:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!