Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinál velem úgy, mintha hülyegyerek lennék?
A barátom 33,én pedig 19 éves vagyok.
Az a gondom,hogy folyamatosan azt érzem,hogy abban a stílusban beszél velem,vagy úgy viselkedik,mint amikor a tesója gyerekeivel akik 10 éves,és attól fiatalabbak.
Egyáltalán nem értem az egészet,mással soha nem csinál így.Csak velem,hiába kértem,hogy hagyja már abba,vagy zavar ez engem,úgy látszik nem jutott el a tudatáig.
Egyet 100xor elmond,50xer megkérdez,hogy megcsináltam-e...mintha már magamtól nem tudnám,de teljesen alapvető dolgokat..egyáltalán nem érzem,hogy úgy viselkednék mint egy kislány,mindennap főzök neki, járok dolgozni, ki van takarítva,rend van...áhhh....
Kedves kérdező!
Mik ezek az alapvető dolgok? És mit szoktál válaszolni? Miért nem kéred meg szépen, hogy ne tegye ezt.
Amit meg válaszolni szoktam: jó,oké,igen bent van...beraktam mindent.
De ha a viselkedését már nagyon unom,akkor meg rászólok,hogy nem vagyok a hülye gyereked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!