Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Goronika89 kérdése:
Nektek mi a véleményetek erről? (kérdés lent)
Figyelt kérdés
Na szóval egy lány már elég régóta tetszik és nem igazán tudtam eddig megszólítani. Úgyhogy arra gondoltam, hogy gondolataimat versbe fűzöm és majd azt adom oda neki(nem személyesen hanem e-mailen vagy fb-nek keresztül) Nektek mi a véleményetek erről?Szerintetek tetszene neki?(Értelmes lány)2012. febr. 3. 22:00
1/6 anonim válasza:
Írd be ide a verset. Másképp hogy tudnánk választ adni?
2/6 anonim válasza:
nyááálas....ez itt nem Wiliam Sheakspire Romeó és Júliája...
3/6 anonim válasza:
Ne tedd...Személyesen mond el az érzéseid.Vers és minden nélkül,csak őszintén.
Ne várd, hogy a csaj b*zi facebook-os lájkolás után a nyakadba ugrik a meghatódottságtól.
Hívd el randizni és kész.Igyatok alkoholt.
4/6 anonim válasza:
Neeeeeeee, csak ezt ne.
Szegény csaj keresni fogja a tiltás gombot fb-on. Szerintem szedd össze magad, és szólítsd le. A csajok férfit akarnak, nem kisfiút.
5/6 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet ,ird be a verset.
6/6 anonim válasza:
Elobb ismerd meg, hogy milyen... nem mindenkinek jonnek be az ilyen dolgok, az is lehet hogy elijesztened vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!