Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon én ismertem félre? (a kérdés túl rövid)
Figyelt kérdés
Jártam egy csajjal több mint 3 évig,és normálisan viselkedett,a szakításunk elött valamivel kezdett el keveset velem foglalkozni, a lényeg, hogy azt hittem ismerem, aztán most látom ,és már festi a haát, az arcát,teljesen másképp viselkedik,öltözködik.szerintetek csak velem volt olyan, amilyen,és most meg változott,vagy akkor meg játszotta magát,és most önmaga?Ha most látnám elöször,és most beszélnék vele elöször, biztos, hogy nem kéne....2012. febr. 8. 11:59
1/4 bozontosborz válasza:
új pasi. stílusváltás hosszú kapcsolat után. előfordul. ha így nem is kéne, akkor könnyebb lesz túltenni magad rajta.
2/4 A kérdező kommentje:
3 hónapja szakítottunk, már túl vagyok rajta, csak nem tudom hova tenni ezt a qrvás öltözést,viselkedést ami neki már van.
2012. febr. 8. 12:05
3/4 egylány96 válasza:
szerintem csak nem tudja ki is ő és erre próbál rájönnin nem hiszem h megjátszotta magát csak másképp látja a világot egy ilyen hosszú kapcsolat után :)
4/4 anonim válasza:
idővel mindenki változik. van akinek kell hozzá hogy valami történjen. Neki az kellett hogy szakítsatok és változott. Lehet hogy csak egy időszak. De biztos hogy nem játszotta meg magát, 3 évig nem lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!