Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 16/L 26/F? (kérdésed túl rövid. )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16/L 26/F? (kérdésed túl rövid. )

Figyelt kérdés

Most nem rólam van szó, hanem az egyik évfolyamtársamnál tapasztaltam ezt.

Ugyan annyi idős mint én, 16 és egy 26 éves férfivel jár. Mikor megtudtam alig akartam elhinni...Egy másik meg egy 24 évessel van együtt.. Engem nagyon letablózott. Csak én vagyok ezzel így?:O

Ez hogy lehet?

Nem túl nagy a korkülönbség szerintetek?

Hogy értheti meg egymást két ember ahol 10 évnyi különbség van? Vagy csak "arra" kelhetnek nekik?

2012. jan. 21. 19:37
 1/8 zseni001 ***** válasza:
Ez van, ki tudja.
2012. jan. 21. 19:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Mamám és tatám is ennyi évesen ismerkedtek meg, és köszönik jól vannak.
2012. jan. 21. 19:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Mikor hogy... a kor nem feltétlen akadály, de az igaz, hogy 10 év már elég soknak tűnik...
2012. jan. 21. 19:39
 4/8 anonim ***** válasza:

Haha, ne is mondd...

Egy 14 éves ku.rva egy 23 éves pasival járt. Na?

2012. jan. 21. 19:42
 5/8 anonim ***** válasza:

már bocsánat de nem "letablóz" hanem letaglóz. szerintem inkább a nyelvtan könyvet lapozgasd, mint hogy más magánéletében turkálj.

nem hiszem hogy sok közöd van hozzá, és még is hogy alkossunk véleményt, ha nem is tudunk semmit a kapcsolatok háttértörténetéről? csak annyit hogy 10 év korkülönbség. azta... sztem az ő dolguk.

2012. jan. 21. 19:45
 6/8 anonim válasza:
Nekem kb. 15 éves korom óta az "idősebb" pasik jönnek. Nem tudom miért, de a 20+ évesek azok, akiket igazán vonzónak találok. Nem soká 18 éves leszek, nincs barátom, komoly kapcsolatot szeretnék, de azt simán el tudom képzelni egy 28 éves férfivel akár.
2012. jan. 21. 19:49
 7/8 anonim ***** válasza:
hát én sem hiszem,hogy normális ha 20 on évesek tizenévesekkel járnak,hiszen nagy a korkülönbség,az érettségben is különbség van nem beszélve az érdeklődési körről,ugye egy tizenéves gimis egy 20on éves vagy dolgozik vagy már főiskolás...de én sztem inkább féltékeny vagy ezért foglalkozol ezzel ennyire
2012. jan. 21. 20:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem van egy ugyanilyen korú-korkülönbséges pár a baráti körömben.

A lány elég jól gondolkodik, a férfi eleve érett, ők jól megértik egymást. Később meg igazán nem fog senki sem törődni a korkülönbséggel.

Én 20 vagyok és egy 29 éves fiatalember érdekel.

L20

2012. jan. 21. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!