Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16/L 26/F? (kérdésed túl rövid. )
Most nem rólam van szó, hanem az egyik évfolyamtársamnál tapasztaltam ezt.
Ugyan annyi idős mint én, 16 és egy 26 éves férfivel jár. Mikor megtudtam alig akartam elhinni...Egy másik meg egy 24 évessel van együtt.. Engem nagyon letablózott. Csak én vagyok ezzel így?:O
Ez hogy lehet?
Nem túl nagy a korkülönbség szerintetek?
Hogy értheti meg egymást két ember ahol 10 évnyi különbség van? Vagy csak "arra" kelhetnek nekik?
Haha, ne is mondd...
Egy 14 éves ku.rva egy 23 éves pasival járt. Na?
már bocsánat de nem "letablóz" hanem letaglóz. szerintem inkább a nyelvtan könyvet lapozgasd, mint hogy más magánéletében turkálj.
nem hiszem hogy sok közöd van hozzá, és még is hogy alkossunk véleményt, ha nem is tudunk semmit a kapcsolatok háttértörténetéről? csak annyit hogy 10 év korkülönbség. azta... sztem az ő dolguk.
Nekem van egy ugyanilyen korú-korkülönbséges pár a baráti körömben.
A lány elég jól gondolkodik, a férfi eleve érett, ők jól megértik egymást. Később meg igazán nem fog senki sem törődni a korkülönbséggel.
Én 20 vagyok és egy 29 éves fiatalember érdekel.
L20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!