Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? (kérdés rövid)
Tehát, van 3 srác. Nevezzük most őket betűknek, az anonimitás kedvèrt, és azért, hogy most baromi frappánsnak tűnjek.
akkor van betű 1, legyen mondjuk M. Nos, én őt sajnos még nem ismerem, mert nem volt alkalmam vele megismerkednem, egyszerűen csak, tetszik, bejön stb. A gond viszont az, hogy M szerelmes egy másik lányba (jó informátorom van), én erre eleinte azt mondtam, hogy csak azért abba a lányba szerelmes, mert még nem ismer engem. :D
Aztán van X. Nekem ő régebben tetszett, meert aranyos srác meg minden, de most abszolút barátként tekintek rá, mindenki más viszont azt mondja, hogy bejövök neki, szerintem egyáltalán nem. Régebben viszont majd megőrültem volna, ha mások azt mondták volna, ha én is tetszem neki, de mindegy...
Aztán van Y, ő nagyon aranyos, és nagyon szeretem, de nem tettszik. Nem az esetem, úgymond... Viszont ő ''odavan'' értem.
mit tanácsoltok? Tudom, hogy gáz amit összeirkáltam, meg ha nem vagyok képes ezt eldönteni, hanyagoljam egy ideig a kapcsolatokat, de az idő szorít. A kérdés az, hogy fussak egy olyan után, aki nekem tetszik, viszont még nem ismerem, és lehet, hogy esélyem se lenne nála, vagy próbáljak nosztalgiázgatni Xel, vagy Ynak adjak egy esélyt...
mindenkinek köszönöm aki végigolvasta. :D a válaszokat meg pláne megköszönném.. :D
"mit tanácsoltok?"
Azt, hogy M, X és Y érdekében tartsd távol magad tőlük.
Gondoltam, hogy ezzel a kérdéssel nem fogok igazán szimpátiát kiváltani az emberekből. Viszont kort nem írnék szívesen, nem akarok tovább rontani a helyzeten. :D
Zöld kéz azért ment.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!