Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon miért nem akar válaszoln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért nem akar válaszolni nekem? (rövid a kérdés)

Figyelt kérdés

na, va a hugomnak egy férje,a férjének is van egy huga,és mostanában láttam először(pedíg a hugom már 2 éve házas)úgy,hogy el jött ide karácsony elött picivel.szerintem kicsit furcsán viselkedett,de nem tudom,nem ismerem,az érdekesség akkor volt,amikor a hugom viccből mondta neki,hogy gyere össze a bátyámmal,rendes,csak szeretni kell,és mindent megad.erre ő semmit se mondott(én is bent voltam és a hugom férje is és hallottuk)és érdekesnek tartottam,hogy nem mondta azt,hogy nem kellek neki.

aztán elvileg karácsonykor kellett volna jönnie a szüleivel,de nem jött.viszonylag könyen meg találtam faace-n és kérdeztem töle, hogy most akkor tetszem neki,vagy nem?és hogy miért nem jött a szüleivel

erre csak azt írta vissza,hogy nem volt kedve jönni(a szülei elég hamar berúgnak,és szeretik is hamar el kezdeni,szóval meg tudom érteni)

másnap megint írtam neki,de akkor már csak azt,hogy tetszem-e neki,de akkor sem válaszolt erre.vajon miért?

2011. dec. 30. 23:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tetszel.
2011. dec. 30. 23:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért kellett neki ilyen kérdést feltenned? Hagyni kellett volna, hogy kialakuljon kettőtök közt valami...
2011. dec. 30. 23:55
 3/5 anonim ***** válasza:
lol lagzi nem vt h nem ismered a húgod férjének a tesóját ?
2011. dec. 30. 23:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Lényegében ő is a sógornőd, nem? Azt meg szerintem nem igen lehet feleségül venni.
2011. dec. 31. 00:17
 5/5 A kérdező kommentje:
azt nem tudom, hogy szabadna-e de nem rokonom.ha nem tetszem neki, szerintem azt is meg kellett volna mondani,meg azt is,ha igen.meg aztán,ha ezek után nem mer nyitni, akkor meg mindegy is.
2011. dec. 31. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!