Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (A kérdés túl rövid, ezért írok ide egy zárójeles mondatot. ) Amúgy bővebben kifejtettem lent.
Röviden próbálom vázolni a helyzetet.Tehát van egy 4hónapos párkapcsolatom,ami elég furcsán indult.Pár éve ismerem a srácot,de kb. csak nyaranta találkoztunk 1-2x fesztiválokon.Viszont most nyáron,összejöttünk és azzal a lendülettel hozzá is költöztem.(Közös megegyezés volt,de ő hozta fel és jobban is ragaszkodott hozzá)Most már tényleg a lényegre térve...vannak kisebb nagyobb nézeteltérések,mint mindenhol...és ha összeveszünk vmin,akkor ő ezt általában 2-3 lány ismerősével beszéli meg,többnyire interneten keresztül.Nos,én pár napja elolvastam ezeket a levelezéseket(tudom nem szép dolog,de nőből vagyok és hajtott a kíváncsiság) és kb az összes ismerősének vmi borzasztó véleménye lehet rólam,mert úgy adja elő az összes vitát,mintha én egy szemét pénzéhes rib*nc lennék,aki csak kihasználja őt.Fogalmam sincs,hogy miért tüntet fel így,mert amikor megbeszéljük a dolgot,soha nem mondd semmi hasonlót,hogy ő így érezné.És megjegyzem azt is,hogy természetesen nem vagyok számító, pénzéhes rib*nc.
Tehát a kérdésem a következő: Hogyan tudnám úgy felhozni ezt a dolgot,anélkül, hogy kiderülne,hogy elolvastam a leveleit.Vagy mondjam el,hogy elolvastam?
Köszönöm az értelmes válaszokat!
(20éves lány,a barátom amúgy 25 éves)
Elég összetett a kérdés, a válasz is az lesz, pontokba szedve :)
- Nézeteltérések (bár nem tudom hogy mit nevezel annak)még a legjobb kapcsiban is vannak, az vele jár
-nem mondom, hogy nem létezik fiu-lány barátság, de nagyon ritka, a 2-3 lányismi, akivel ennyire magánügyeket meg lehet beszélni már elég gáz
-ne szégyelld magad hogy beleolvastál a leveleibe (bár most sokan felhördülnek, hogy ez mien dolog) , de ugy érzem hogy a kétségeidet szeretted volna tisztázni
-ha valakit szeretek, még akkor is mellé állok, és védem,a barátaim, a családom és mindenki elött hogyha tudom, hogy a páromban van a hiba , utána vele beszélem meg négyszemközt a dolgokat
-nem ismerlek se téged, se öt, de én ugy érzem, hogy a szerelem ( feltéve hogy szereted) egyoldalu, és "háziállatnak" vagy tartva, az unalom elüzésére, és idegesiti, hogy többe kerülsz mint egy kutya, meg néha a véleményed is kimondod
Konkrét kérdésedre a válaszom, igy hozd fel :
Menj a p.csába, az internetes r.bancaiddal együtt , elköltözöm !
Tudom szar dolog, de ezt, ahogy leirtad nem nevezném párkapcsolatnak, ne hari.
Persze ez csak az én véleményem, néhány elolvasott mondat alapján,de ha mindenugy van ahogy irtad, akk sajna igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!