Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jövője ennek a kapcsolatnak? ˇˇ
Figyelt kérdés
A párom megkérte a kezem... és én nem akarok hozzájuk költözni , ő nem akar ide én mennék albérletbe ő oda nem jön! Nem járok náluk mert nem érzem jól magam ott,nincs úgy közös témám az anyjával a húgával, nem érzem magam családtagnak ott!Keveset vagyunk együtt sok időt tölt otthon kevesebbet jön !2012. máj. 19. 14:25
2/4 A kérdező kommentje:
A párom kissé el van kényeztetve nem adná szerintem fel értem ,azt az életet amiben éppen él, de énis meg tudnám adni neki amit szeretne úgy érzem ..... gyerek? család? ilyen tervekkel van ilyen tény állással!!!Azért nem költözöm oda mert a párom anyja elmegy dolgozni a párom is elmegy melózni, a huga elmegy suliba én meg egyedül egy idegen házban,kissé kellemetlen
2012. máj. 19. 14:37
3/4 anonim válasza:
menj el te is dolgozni. máris nem leszel egyedül
4/4 A kérdező kommentje:
Nekem nem a pénz ellátással van gondom hanem a párkapcsolatommal !!! am van munkahelyeem !
2012. máj. 19. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!