Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom 16 évvel fiatalabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom 16 évvel fiatalabb nálam. Van ennek a kapcsolatnak jövője?

Figyelt kérdés
Ő 21/L éves, én 37/F vagyok. Még eléggé a kapcsolat elején járunk és sokszor felmerül bennem, hogy nem-e jobb lenne lezárni még most, mint hogy később nagyobb csalódás legyen belőle. Ő sokkal érettebb a koránál, egyáltalán nem egy 20 éves fejével gondolkozik. De mi lesz, ha pár éven belül rájön, hogy neki még nem az az élet kell, amit én biztosítani tudnék? Ha rájön, hogy nem rám van szüksége, hanem egy korabéli fiúra? Ha még a főiskola után ki akar menni külföldre 1-2 évre? Nyilván neki sokkal egyszerűbb lenne egy új életet kezdeni ennyi idősen, mint nekem és őt túlságosan is tudnám szeretni. Mit gondoltok erről, mit tennétek a helyemben?
2012. febr. 19. 16:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Nekem van egy csaj ismerősöm aki 22 éves és neki is 37 éves barátja van! Nagyon jól megvannak, több mint 3 éve, de náluk is inkább a srácnak jutottak ilyenek eszébe az első hónapokban. Ne aggódj szerintem, ha működik és szeretnétek akkor nincsen baj evvel a korral.
2012. febr. 19. 16:48
 2/11 anonim ***** válasza:
69%
szerintem teljes mértékben igazad van.
2012. febr. 19. 16:48
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
3 évi együttjárás után hozzámentem a 17 évvel idősebb páromhoz. 10 évig éltünk együtt a legteljesebb szeretetben, boldogságban. Sajnos meghalt, de életében sem mondtam mást a kapcsolatunkról, mint hogy csodálatos.
2012. febr. 19. 16:52
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
hát ez olyan 15 év múlva lesz probléma,mikor már nem áll a pisztoly,de ő még igencsak akarná...
2012. febr. 19. 16:53
 5/11 anonim ***** válasza:
83%
H.lyeség! 15 év múlva még fog állni a pisztoly!
2012. febr. 19. 16:56
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Elég nagy,mondhatnám szinte generációs a korkülönbség...

Viszont, egy idősebb nő is rájöhet arra,hogy nem Te kellesz neki,csak az esetleg más okból...

2012. febr. 19. 16:57
 7/11 anonim ***** válasza:
87%

Kompromisszumok és beszélgetés. Ezek a jó kapcsolat alapjai.

Én 22 éves vagyok (lány), a párom 33 éves. 2 éve vagyunk együtt, és remekül működik. Persze nagyon sok dolgot meg kell beszélnünk, tervek, szándékok, de erről szól a párkapcsolat.

Pl. nekem még legalább 5 év, mire mindkét egyetemmel végzek, ahová járok. Ő mehetne külföldre nagyon jó pozícióba dolgozni, de nem megy, mert megvár engem. Azt mondta, csak velem megy. Én pedig, ha lediplomázok és ő még mindig tud élni ezzel a lehetőséggel, akkor természetesen mellé fogok állni és vele tartok, ahogy most ő áll mellém és itthon marad a kedvemért.

Tehát a megoldás: sokat beszélgetni, ki mit szeretne az életben, és megpróbálni összehangolni ezeket kompromisszumokkal. Ha ez nem megy, akkor nem fog működni. De simán lehettek mindketten kompromisszumkészek, és akkor semmi gond nem lesz.

2012. febr. 19. 16:58
 8/11 anonim ***** válasza:
79%

szerintem müködö képes,

egy korod beli is rájöhet egy idö után, hogy nem rád van szüksége, de ez ugyanugy fordítva is lehet,

amugy nem vagy azért te sem idös,

külföldre meg mehettek együtt is, de ez ugyis késöbb lesz aktuális, addig jol áttudjátok gondolni

ha most jol érzitek magatokat, akkor ne görcsölj azon, hogy mi lesz késöbb, vége lehet egyszer persze, mint mindennek, de ha csak erre gondolsz, akkor elfelejted élvezni a jelent,

ha a jövöben élsz a jelen elfogy és végül nem is éltél - a Dalai Láma mondott valami hasonlot

remélem segítettem, majd azért ird le hogyan alakul a dolog a fejedben meg ugy valojában :)

24/L

2012. febr. 19. 17:00
 9/11 anonim válasza:
83%
Soha sem a korkülönbség határozza meg a kapcsolatot. Ha baj lenne a korkülönbség akkor már eddig sem müködött volna!! :)
2012. febr. 19. 17:01
 10/11 anonim ***** válasza:
83%
Ha megértitek egymást, működhet.
2012. febr. 19. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!