Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy ilyen kapcsolatnak jövője? Mit keresnek egymás mellett?
A férfi: vonzó, jól keres, diplomás. A nő: csúnyácska, nem keres túl jól és diplomája sincs.
Mi a véleményetek?
A szerelem vak:)
Komolyra fordítva a szót, az ilyesmit nem lehet megjósolni, függ attól, hogy a 2 ember hogy kezeli ezt a helyzetet. Vannak-e a nőnek komplexusai emiatt és azokon át tud-e lépni, egyenrangú félként tudja-e kezelni a férfi a nőt stb... Ezek lényeges kérdések, ha ezeken felül tudnak kerekedni, akkor bármi kisülhet a kapcsolatból.
Én is egy diplomás lány vagyok, sok pasi udvarolgat, mert szépnek tartanak és elég sikeres is vagyok. Páromnak "csak" egy szakmája van és nem is abban helyezkedett el, hanem heti 5 napot 12 órázik, mellette általában átlagosnak mondható.
De szar, hogy együtt vagyunk, nem?????? Imádjuk egymást és megvan a tisztelet. Mi kell még?
Ha szeretik egymást, akkor ezek a dolgok nem számítanak.
Olyan eset sajnos lehet, hogy egy jóképű férfi szándékosan keres nála előnytelenebb külsejű, feltehetően önbizalomhiányos nőt, hogy az "felnézzen" rá, és az alázatos házicselédje legyen, aki elnézi a megcsalást is - de reméljük, itt nem ez a helyzet áll fenn, illetve ha mégis, magától kell rájönnie a nőnek, hogy kihasználják.
Te amúgy kijük vagy?
Az exemről van szó.
Elmentem külföldre dolgozni, de nem működött a távkapcsolat. Most meg hazajöttem és ő feleségül vett egy ilyen nőt, ráadásul gyereket csinált neki... Nem értem, mit lát benne :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!