Véget vessek a kapcsolatnak, vagy próbálkozzak még?
Több mint 5 éve vagyok együtt a párommal. Nagyon szeretjük egymást és bármit megtennék érte. 4 hónapja kiment külföldre dolgozni 1,5 hónapra, borzalmas volt. Amióta hazajött szinte alig szeretkezünk, viszont a többi dolog rendben van. Az elmúlt 1-2 évben kezdtem el érezni, hogy valami nem okés, mert kb azóta szeretkezünk kevesebbet, de az utóbbi 1 hónapban egyáltalán nem voltunk együtt.
Már többször is beszéltem vele ezügyben, hogy mit kéne tennünk, meg hogy hogyan lehetne ezt még helyrehozni, de szinte semmit sem mondott rá, én meg teljesen kész vagyok, mert nem tudom, hogy érdemes-e még ezen a kapcsolaton dolgozni, vagy inkább szakítsunk, ha nem megy a dolog. Nagyon szeretem, de ezt már nagyon nehezen viselem. Szerintetek mi lehet a megoldás? Mit csináljak?
Tudok én őszinte lenni,itt igazából a bátorságon múlik a dolog szerintem és az az ami nincs. Félek hogy félreértettem valamit és egy ilyennel elveszítem.
Már többször is tettem kísérletet a kapcsolatunk javítására de mint csak pár hétig volt jó azután meg megint állóvíz, amikor nem történik semmi. Már azon is gondolkoztam, hogy abbahagyom a fogamzásgátlót is, mert így olcsóbb a gumi. Persze ő erre azt mondta, hogy majd megpróbál jobban odafigyelni rám,de hát mindig csak pár napra sikerült. Általában este ér haza mert vidéken dolgozik eszik, fürdik aztán már szinte csak az ágyban találkozunk ahol egyből elalszik. A hétvégéket mostanában lustizással töltjük az ágyban, hátha megjön az ihlet a szexre, de nem igazán. Már vettem egy csomó szexi fehérneműt is, meg mindig a kedvére próbálok tenni de semmi. Miután több hét eltelt így, beszéltem vele de nem vezetett eredményre.
"bocsi a tegnap estéért, de nem bírtam magammal"
Ezt elég sokféleképpen lehet érteni, lehet úgy, ahogy az egyik válaszoló, mármint szex irányban, de lehet akár egy összeveszés, hülye/sértö megjegyzés vagy bármi más is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!