Véget vessek a kapcsolatnak, vagy próbálkozzak még?
Több mint 5 éve vagyok együtt a párommal. Nagyon szeretjük egymást és bármit megtennék érte. 4 hónapja kiment külföldre dolgozni 1,5 hónapra, borzalmas volt. Amióta hazajött szinte alig szeretkezünk, viszont a többi dolog rendben van. Az elmúlt 1-2 évben kezdtem el érezni, hogy valami nem okés, mert kb azóta szeretkezünk kevesebbet, de az utóbbi 1 hónapban egyáltalán nem voltunk együtt.
Már többször is beszéltem vele ezügyben, hogy mit kéne tennünk, meg hogy hogyan lehetne ezt még helyrehozni, de szinte semmit sem mondott rá, én meg teljesen kész vagyok, mert nem tudom, hogy érdemes-e még ezen a kapcsolaton dolgozni, vagy inkább szakítsunk, ha nem megy a dolog. Nagyon szeretem, de ezt már nagyon nehezen viselem. Szerintetek mi lehet a megoldás? Mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!