Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Véget vessek a kapcsolatnak,...

Véget vessek a kapcsolatnak, vagy próbálkozzak még?

Figyelt kérdés

Több mint 5 éve vagyok együtt a párommal. Nagyon szeretjük egymást és bármit megtennék érte. 4 hónapja kiment külföldre dolgozni 1,5 hónapra, borzalmas volt. Amióta hazajött szinte alig szeretkezünk, viszont a többi dolog rendben van. Az elmúlt 1-2 évben kezdtem el érezni, hogy valami nem okés, mert kb azóta szeretkezünk kevesebbet, de az utóbbi 1 hónapban egyáltalán nem voltunk együtt.

Már többször is beszéltem vele ezügyben, hogy mit kéne tennünk, meg hogy hogyan lehetne ezt még helyrehozni, de szinte semmit sem mondott rá, én meg teljesen kész vagyok, mert nem tudom, hogy érdemes-e még ezen a kapcsolaton dolgozni, vagy inkább szakítsunk, ha nem megy a dolog. Nagyon szeretem, de ezt már nagyon nehezen viselem. Szerintetek mi lehet a megoldás? Mit csináljak?

2012. márc. 7. 16:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
pontosan ahogy leírtad,nincs önbízalmam,egyfolytába az elutasítást kapom,az tud felvídítani ha egy külsös személy megjegyzi hogy csinos vagyok,vagy bókol.De elmondani nem lehet milyen rossz érzés.Én kerek perec megmondtam neki ha nem változtat megcsalom,ha nem adja meg amire vágyom nem tudok mit tenni ellene.De a szívem nem vinne rá,mindig hűséges voltam,továbbra is teszem.De belülről összeomlok.Most picit megnyugodtam hogy nem vagyok ezzel egyedül.Azt hittem csak az én párom ilyen.Mindig azt mondta nem lehet minden nap,és hogy aki minden nap csinálja azok szexgépek vagy szednek vmit,neki ennyi elég.Na erre mit mondjak?
2012. márc. 8. 10:54
 12/15 A kérdező kommentje:
Öröm az ürömben :) Sokat gondolkodtam mire ki mertem írni a kérdésem, mert egyedinek gondoltam a problémám, de örülök hogy van más is aki hasonló cipőben jár (de bárcsak ne így lenne) és megosztja a gondolatait
2012. márc. 9. 19:58
 13/15 anonim ***** válasza:
amúgy a barátod hány éves?
2012. márc. 9. 20:07
 14/15 A kérdező kommentje:
27 éves én pedig 22. Már több mint 5 éve járunk együtt.
2012. márc. 11. 14:15
 15/15 anonim ***** válasza:
az én barátom 28 éves.
2012. márc. 11. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!