Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudnátok ebben igazítani? Többi lent
Figyelt kérdés
Van egy csaj aki nagyon tetszik nekem, de nem tudok kiigazodni rajta. Azzal van, hogy van barátja. A múltkor elhívtam a csajt szalonnasütésre, aki szinte rögtön igent mondott. Pár nappal később felhívott telefonon, hogy csináljak neki gyorsan valami programot, mert a barátja el akarja vinni gulyásfőzésre, de ő nem akar menni. Azután elment, de azt mondta, hogy nem nagyon volt választása, és csak megsérteni sem akarta a srácot. Ha beszélgetünk és elgondolkodok, mindig kérdi, hogy micsodán, szóval mint aki inkább rám kacsingatna... Szerintem ha annyira odalenne a pasiért, akkor úgy mint nekem első szóra ment volna a gulyáspartira, és nem kibúvót keres.... Szerintetek igazam van?2012. aug. 4. 17:31
2/4 anonim válasza:
Igazad van de ne szólj bele a kapcsolatukba mert mindent eláshatsz vele...
3/4 anonim válasza:
Az az érzésem, hogy tartalék lennél. Ha elhanyagolva érzi magát, rendbe teszed az önbizalmát, aztán megy is vissza a pasijához.
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek inkább beszéljem meg a csajjal, hogy akkor most mi van? Szerintem ez lenne a leghelyesebb
2012. aug. 4. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!