Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Miért csaljátok meg a pasitokat?
"Gondolom azért csalják meg,mert a párjuk nem elégíti ki őket/fáradt a szexhez vagy nem kapnak elég szeretetet,törődést otthon,de valamiért mégis ragaszkodnak a párjukhoz,ezért elhagyni nem akarják őket."
Igen ez igy van valoban, jol raerztel a lenyegre, en legalabbis ezert cslatam meg, hat egyaltalan nem figyelt ram a baratom, szexen kivul semmit sem kaptam abbol sem a jo minoseget, de minden ellenere szerettem es nem akartam elhagyni, csak eppen nekem is vannak szuksegleteim is nem csak az agyban, de vannak erzeseim is amit ugyancsak ki kell elegiteni, es nem erem be kevessel a lelkemben sem, tehat egy no ezert csalja meg a ferfit, nem akarok mas neveben beszelni, van mas katagoria az biztos aki nem bir a micsodajan ulni es fuvel-faval kefel esznelkul az egy mas tal teszta.........
32 L
Mert a nők érzékiek, és nem elég az nekik, ha a párjuk összeugrik velük este egy kis gyors menetre.A nőnek törődés kell,hogy nőnek tudja érezni magát a férfi mellett,bókolás,szeretgetés stb...Ha ezeket nem kapja meg a párjától akkor már az ágyban sem tud ellazulni,nem érzi magát szexis nőnek,nehezen megy még a kielégülés is.
Sok férfi azt hiszi,hogy a nő is úgy működik mint a férfi!
Tehát,ha nem kapja meg amira vágyik akkor máshol kezd el keresgélni,ugyanígy tesz egy férfi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!