Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szoktátok zsarolni a pasitokat?
Nem, de egyébként se hiszem, hogy bármivel tudnám zsarolni.
Különben is, minek zsarolni, mikor hízelgéssel bármit el lehet érni? :D
Nem mondanám zsarolásnak,amit én csinálok,de lehet,hogy a párom így éli meg :D Szóval a szakítás nálunk nem játék,nem volt olyan vitánk az 5 év alatt (és remélem nem is lesz) amiben felmerült volna a szakítás,mint olyan. Illetve szex megvonással sem fenyegetőzöm. Nade,ugye vannak dolgok,amiben nem értünk egyet és bizony megvannak az eszközeim arra az esetre,ha ő valamit nem akar,én meg igen,ezt én kompromisszumnak hívnám inkább,nem zsarolásnak. Ez nálunk úgy néz ki,hogy először a pozitív oldaláról közelítem meg, "ha ezt megteszed nekem,én is megteszem neked azt" ,van amikor ez nem jön be,akkor jön a negatív oldal: "ha ezt nem teszed meg,én sem teszem meg neked azt". Tudom,durván hangzik,de én azt szeretem,ha az adok-kapok közt egyenlőség van. Lehet,hogy van,aki szerint ez zsarolás,akkor legyen,vállalom. Szerintem sok kapcsolatban van ilyen,csak a felek nem ismerik be.
20/L
*azt hittem nem ilyen gyerekesen = felnőttebben
23/L vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!