Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Miért csaljátok meg a pasitokat?
En megcsaltam a baratomat 32 L azt hiszem masfel ev utan, utanna meg jartunk egy fel evet kb. Nem azert csaltam meg mert nem szerettem, sot nagyon is szerettem ot, de o nem foglalkozott eleget velem, nem erztem a szeretetet, sot a kapcsolatunk sem erdekelte. Volt egy fiu aki tobbet tordott velem, bokolt, es figyelmes volt velem, szoval mindent megkaptam tole amire vagytam volna a sajat baratomtol, tehat elmentem vele es levezgettem a tordest ideig-oraig. Bevallom az erzeseim nem csitultak a baratom irant, tobbet nem foglakoztam a szeretovel, de ugysem lett erosseb a kapcsolatunk es nem mutatott, tobb erdeklodest irantam. tehat alapjaban veve nem is erdekeltem ot abszolut.
A kapcsolatunknak vege lett de nem az volt az oka, hogy en megcsaltam.... lenyegtelen
"A mai csajok kb 90%-a megcsalja a párját."
Saját, telefonos közvéleménykutatás eredményét látjuk, vagy mit?
"Ez pont fordítva van :("
Dehogy van fordítva! A csajok sokkal inkább hűtlenek! Én ha komoly kapcsolatom van, nem megyek félre. De ha nincs kapcsolatom egyfolytában olyan csajokkal/nőkkel akadok össze, akiknek van párjuk. Oké, hogy nekem is kényelmes, mert nem kell járni velük, csak 100% élvezet...
nem a 90%-ban kell keresgélni párt, mert az mind ribanc (lányként mondom). csak sajna a 10%-ot épp nem veszik észre a férfiak. a pasik is megcsalják a párjukat, ugyanúgy fennáll az a 90% náluk is. aztán pont a 10%-nyi, hűséges lányt csalják meg a 90%-ban benne lévő ringyóval. és ugyanígy a lányok is.
19L
Mert hol lehet olyan csajt találni aki a 10%ban van?
Konnyu a pasikat hibáztatni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!