Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Hogy egyeztetitek össze a pasitokat a fiúbarátaitokkal?
Nagyon régóta szeretnék egy olyan fiúbarátot, akivel tudok hülyülni, de komolyan is beszélgetni, és csak barát. Vannak fiú haverjaim, de kb 1 éve volt egy fiúbarátom is, akivel nagyon közel kerültünk egymáshoz, ő volt a legjobb barátom, csak aztán eltávolodtunk egymástól mert párkapcsolatom lett. Szeretném visszakapni, de nem tudom, hogy hozzam tudtára, és azt sem akarom,hogy félreértse.
19/L
azaz igazság drága, hogy újonnan fiú barátot találni szinte lehetetlen!
Mert ha egy idegen, új pasival elkezdesz ismerkedni aki még nem ismer téged, és egyedülálló akkor az csak kapcsolatot akar majd!
Nehéz így barátot találni az a helyzet!
Ahhoz a pasinak nagyon fontos kéne h legyél, hogy elfogadjon csak mint barátot téged! És hát ez idő!
Nem mondom azt h egyáltalán nincs ilyen, de nehéz ilyet találni...max egy megkeseredett magányos fiú az aki ilyenbe belemenne, hogy akár a lány csak a barátja is legyen!
de azért távolodtatok el egymástól mert párkapcsolatod lett!
Na most..a párod nem hagyta h a fiú haveroddal találkozz?
Vagy te nem kerested őt, te feledkeztél meg róla?
Mert ha a srác tűnt el és ő az aki nem jelentkezett...akkor bizony féltékeny lett! ÉS a féltékenységet remélem nem kell megmagyaráznom h miért van...:)
Nekem fiú a legjobb barátom, és azzal sose volt probléma, hogy ő féltékeny lett volna a pasimra vagy durcizott volna, amiért éppen nem vele beszélgetek/megyek el valahova.
A párommal barátok voltunk két évig, mielőtt összejöttünk. Ő mindig féltékenykedett még akkoriban is, ha csak rámosolyogtam más fiúra... Nem nagyon nézi jó szemmel, hogy a legjobb barátommal és még egy volt osztálytársunkkal lakom együtt, de ez persze érthető. :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!