Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista fiúk, ti hogyan egyeztetitek a tanulást és a barátnőzést?
Foglalkoztat a gondolat, hogy ha barátnőm lenne, hogyan tudnám beleilleszteni az életembe. Elég elfoglalt vagyok, sok házit kell beadnom, zh minden héten, előadásokra már szinte alig járok, csak mindig arra tanulok, ami közel van. De nem tudom, hogy bírnám.
Egy lány ezt mennyire tudja elfogadni? Hogy mondjuk nincs időm rá minden nap, nem tudok vele minden hétvégén találkozni, fáradt vagyok, ilyenek?
Légyszi azt is írjátok le, milyen egyetemre, esetleg szakra jártok
Ha normális barátnőt találsz, megérti, hogy a tanulás a fontos elsősorban. Azért heti 1 találkozót csak össze tudtok hozni valahogy.
Egy okos egyetemista fiúka rámérhetne mindenesetre :DD
Nem orvosira járok. De kb hasonló kaliberű :D
Utolsó válaszoló mit akartál írni az utolsó sorban?
Heti 1 találkozót össze tudnék hozni valahogy, de azon kívül, ha msnezni meg így telefonálni kéne minden nap akkor abból baj lesz.
Az a baj, hogy nem szeretném visszautasítani sem a kapcsolattartást, de ha így ellennénk egymással egész nap, akkor éjszakára maradna a tanulás és hosszú távon ez kikészítene szerintem
Még az orvosisok is tudnak szakítani időt nem hogy a barátnőjükre, hanem néha egy-egy bulira is...
Ha ennyire stréber vagy, és egész nap tanulsz tanulsz tanulsz akkor ne csodálkozz, akkor tényleg nincs időd barátnőre.
Ha meg tényleg napi 18 órát kell tanulnod megállás nélkül, hogy átmenj, akkor lehet mégsem neked való ez az egyetem. Vannak könnyebb szakok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!