Nappali tagozatos egyetemisták! Ti hol dolgoztok, és hogy egyeztetitek össze az órákra járást a diákmunkával?
detto ugyanez van velem is
csak diákmunkát tudok vállalni néha 4-6 órában
most csak szerdáig lesz órám elvileg
de szakdogát is írni kéne szóval nem nagyin lesz időm dolgozni...:S
amúgyí tényleg hülyeség h nappalisoknak meghirdetnek heti 40 órás állásokat..pff
esetleg egyéni tanrendet kérhetsz
de nem nagyonzeretik a tanárok
előző voltam
Nem csak 40 órások, hanem 20-25 órások is, amit egy rendesen órára járó, rendesen tanuló diák nem képes bevállalni, bejárás mellett főleg nem, ráadásul a legtöbbje tényleg valahol 6-8 és 17 óra között van, pont amikor tele az ember órékkal. Most pl lenne egy szuper munka nagyon jó fizetéssel... na de hétfőtől csütörtökig 9-17 között folyamatosan... melyik nappalis diák tudja ezt elvállalni? Aki lusta, nem jár be, tesz a sulira magasról...
A barátommal már meg kellett állapítanunk, hogy direkt arra mennek, hogy az ember ne tudjon tanulni. -.- Abszolút rugalmatlanok...
igen
igazuad van a 25 órás se megy
én is folyamatosan jelentkezem állásokra..
most is lett volna egy jó kis részmunkaidős
16:00-20.00ig
ezt még valahogy vállalni tudtam volna
de szeptemberben egy hónapos teljes munkaidős betanulás van
na ez nem megy
sajna rendes gyakornoki helyet se találok emiatt
neked még rosszabb, mert nekem legalább a péntekem eddig is szabad volt..
neked meg délelőtt akkor is van órád.
hát nem tudom
én levelezőre átmenésem gondolkodtam
de akkor meg nuku ösztöndíj:S
meg ugye akkor is olyan állás kell, ahol a pénteket-szombatot kiadják nekem, h járhassak levelezős órákra
mert nálunk a levelezős minden héten van!!
máshol meg csak egy 7vége egy hónapban..
a szombatot azért írtam
mert ugye sok helyen szombat délig van munka..
Na igen, a levelezőnek sok hátránya van, pl semmi szoc.tám, semmi Bursa, és Erasmus-szal sem tudnék kimenni Ausztriába, így nekem semmi értelme nem lenne az egésznek. Ráadásul végzettség nélkül állandó munkát találni nem könnyű, jót szinte lehetetlen.
10 tárgyam lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!