Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nappali tagozatos egyetemisták...

Nappali tagozatos egyetemisták! Ti hol dolgoztok, és hogy egyeztetitek össze az órákra járást a diákmunkával?

Figyelt kérdés
Nekem egyszerűen nem megy. Több jó munkát is hirdettek meg az utóbbi napokban, azonban semmi nem jön össze az órarendem miatt. Hétfőn, kedden reggel 8-tól délután 5-fél6-ig suliban vagyok 1-2 órás megszakításokkal, de hát 1-2 órára senki nem hív be. Szerdán a délelőttöm szabad, de délre már órára kell mennem, csütörtököm szabad, pénteken a délutánom szabad. Minden munkánál vagy hétfőtől péntekig dolgozni kell, vagy irodai munka és heti 3 nap a minimum, amit így nem tudok bevállalni, senki nem fog így hozzám alkalmazkodni, vagy alapból csak 3 heti nap 8 óra a minimum, ez sem menne a 6-17 órás időszakban, amikor a legtöbb munka adódik. Ti milyen munkát végeztek és hogy egyeztetitek össze a sulival?
2011. szept. 1. 10:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

így hogy minden nap van sulid nagyon nehéz

főleg ha minden nap van katalógusos óra is

tényleg max az egyéni tanrend marad

2011. szept. 1. 11:07
 12/16 anonim ***** válasza:
hova jársz?
2011. szept. 1. 11:08
 13/16 A kérdező kommentje:

NYME közgáz

Igen, hétfőn, kedden, szerdán és pénteken is van katalógusos óra.

2011. szept. 1. 11:10
 14/16 anonim ***** válasza:

jajj hát nincs semmi ötletem mit csinálhatnál:(

Maradnak a szombatok, (sokx olyankor is van diákmunka, bár kevesebb), meg a csütörtök esetleg

Vannak ilyen ideiglenes diákmelók, amiket heti 1-2 napra is lehet vállalni..

Ha ezen a 2 napon tudsz pl 8 órát vállalni, az egy héten kb 9000Ft egy héten../550Ftos órabérrel számolva)

Az egy hónapban 36.000Ft..

Nincs jobb ötletem.

Mennyire vannak diákmunkák arrafelé?

2011. szept. 1. 11:26
 15/16 A kérdező kommentje:
Most szeptember felé meglepően sokat hirdettek meg, az egész megyében volt olyan 7-8 hirdetés is. Minderre persze többszáz diák... nagy gyér megyéről beszélünk, ha mos tnem csapok le valamire, suli közben szinte esélytelen. :(
2011. szept. 1. 11:27
 16/16 anonim ***** válasza:

:(

felénk is ez van..

2011. szept. 1. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!