Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Levelező Egyetemisták! Hogy...

Levelező Egyetemisták! Hogy egyeztetitek össze a munkát és a sulit?

Figyelt kérdés
Hétvégén vannak a konzltációk, hogy be tudtok járni ill. ha hétköznap vannak, akkor ilyenkor szabadnapot vesztek ki?
2009. okt. 29. 17:03
 1/8 anonim ***** válasza:
3%
Sehogy...,én csak egyetemre járok!!Hál' istennek nem vagyok rászorulva a munkára,szóval nincs ilyen gondom!Szabadidőmben inkább tanulok,bulizok,spanok ennyi...:D
2009. okt. 29. 17:11
 2/8 anonim válasza:
100%
Hát nálam nem éppen de nagyon hasonló a helyzet. Gyed-en vagyok a kisfiammal és mivel semmi segítség nincs csak a párom ő bizony szabadnapot vesz ki ha konzultáció vagy vizsga van hétközben. Így tudok menni, de a csoporttársaim is ugyanezt teszik akik dolgoznak.
2009. okt. 29. 17:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem 1 hét suli van, minden hónapban. Mellette nem dolgozom, viszont helyette másik suliba járok.

Hát nem könnyű, nem könnyű.

2009. okt. 29. 19:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Én tanár vagyok, most csinálom az egyetemi kiegészítőt, levelezőn. Kéthetente pénteken és szombaton vannak konzultációk. Az órarendemben pénteken nincs óra, a kötelezőt letanítom hétfőtől csütörtökig. Helyettesíteni meg nem osztanak be páros heteken. A többieknek nem fizetett szabit adnak, ezt törvényileg kötelező, plusz vizsgákra is kötelező elengedni, és akkor 3 nap jár felkészülni. Én ezt nem szoktam igénybe venni, így is elég rugalmasak voltak felém (bár ők kérték, hogy csináljam meg az MA-t). Nekem is van kisgyerekem, tanulni akkor szoktam, amikor lefekszik este. A nappalival szemben előre is szoktam készülgetni, mert egyszerre gyerek és munka mellett lehetetlen. Az órákra bejárok, az anyagát begépelem úgy, hogy hozzáolvasok az ajánlott irodalomból, kiegészítgetem. Vizsga előtt kinyomtatom, így már elég könnyen megtanulom. Viszem a papírjaimat magammal minden hová, és ahol csak lehet, olvasgatom.
2009. nov. 8. 17:24
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
De szánalmassak vagytok,ezért lepontoztok,mert könnyebb dolgom van,mint nektek..! Nem felvágásként irtam ez a helyzet! Mind1,ti meg szakadjatok meg a munka+tanulás alatt! Üdv.
2009. nov. 9. 15:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem azért lettél leszavazva mert nem a kérdésre válaszoltál, nem is neked szólt a kérdés.

Megjegyzem én nem szavaztalak le, de ez a reakciód most elég bunkóra és primitívre sikeredett. Gondolom te is valami bűfé szakon tanulsz és most jöttél rá, hogy nem fogsz vele munkát kapni ezért ilyen piti sz*r dolgokon is felhúzod magad és így vezeted le a feszkót. Ez tök vicces.

2009. nov. 9. 16:38
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
hihi,végülis jah,tök vicces:DD Büfészak nem büfészak,itt a kapcsolatok a lényeg apuskám!!:P
2009. nov. 9. 16:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Büfészak Lol :D
2009. nov. 10. 02:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!