Hogyan egyeztetitek össze a két állatot?
Ha van egy kutyátok,és mondjuk egy nyuszitok.Hogy oldjátok meg,hogy mindkettőre elég időtök legyen?Nekem nyuszim van,de szeretnék (majd ha lesz rá lehetőség) egy kutyát,akivel ugye sokat kell foglalkozni.Viszont a nyuszival is:). Nálunk ahhoz van szokva,hogy egész nap kint van ha itthon vagyok,ha pedig nem, akkor is megoldom úgy,hogy legalább 5-6órát szaladgáljon egy nap.
Leginkább nyuszis-kutyás gazdik válaszai érdekelnének,de írjon mindenki aki hasolnó helyzetben van.:)
Na, akkor mi jól egymásra találtunk :)
Nekem van egy törpe kosorrú nyuszim, aki egész nap szabadon van a fél lakásban. Nem tudom a tied milyen, de az enyém javarészt megelégszik azzal, ha a közelünkben lehet, nem igényli túlzottan a simogatást, ölben pedig kifejezetten utál lenni - menekülőre fogja általában. Neki az a legjobb, ha látótávolságban vagyunk.. Augusztusban érkezett hozzánk kölyökként bullmasztiff kutyusunk, aki jön velem dolgozni, tehát nincsenek soha kettesben. Felügyelet alatt össze kell őket szoktatni és akkor nem lesz gond :) Nyuszi mellé én csak kölyök kutyát ajánlanék, mert azért a legtöbb felnőtt kutyánál ők már prédaállatok, viszont ha kölyökként összeszoknak, akkor nem lesz gond később sem :) Ha ez meglesz, akkor tök simán ellesznek egymással és a figyelmedet sem kell annyira megosztani, hiszen lehet, hogy együtt fognak körülugrálni téged :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!