Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már olyanveletek, hogy a legjobb barátnőtök elszerette előletek a pasitokat, hogyan beszéltétek meg ezt a barátnőtökkel?
Velem történt, én voltam a ribi :(...Tudtam hogy legjobb barátnőmnek van pasija, de még nem mutatta be nekem és a nevét se árulta el, még várt vele hogy ő is jobban megismerje előbb...közben én meg találkoztam egy pasival, pár nap múlva szexre is sor került, csak aztán később kiderült hogy ő barátnőm pasija...vagyis ezután már csak expasi! én tényleg nem tudtam! Egy darabig nem hitt nekem barátnőm, de aztán most már újra legjobb barátnők vagyunk...inkább a pasit hibáztattuk (mindketten, mert nekem is épp olyan rosszul esett)...
19L
Mi hárman voltunk legjobb barátnők, az egyikünk mondta hogy tetszik neki nagyon ez a srác, aztán egy síros vallomásban a 2. lány is bevallotta, hogy neki is. Nekem is tetszett, de úgy gondoltam hogy nem ér annyit, hogy beszálljak ebbe. elég ha köztük békét tudok tartani. Aztán kiderült, hogy a srácnak én tetszek. Nem kezdtem semmit a dologgal, mert senkit nem akartam megbántani. Később egy kirándulás alkalmával mikor már eltelt egy kis idő, összejöttünk. Az egyik barátnőmet már nem zavarta, a másik meg nem vallotta be, hogy zavara és eltávolodott tőlünk. Onnantól már csak ketten voltunk barátnők.
21L
Azt gondoltam, akit el lehet vinni, azt vigyék, de gyorsan. Nem három gyerekkel szeretnék később egyedül maradni.
A barátságunk nagyon megromlott, de nem akkor, hanem később. Amikor férjhez ment, és a fiú családjának, aki az én családom ősrégi barátai voltak, elkezdett engem ok nélkül szidni, hogy bebizonyítsa, hogy ő mennyivel jobb nálam.
Ma már nem is keressük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!