Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha a legjobb barátotok össze akarna jönni a volt barátnőtökkel?
Valószínűleg igen. Attól is függ hogy mennyire érdekel(t) a volt barátnő. (meddig tartott a kapcsolat, ki szakított)
Ha én szakítottam, akkor lehet hogy nem zavarna..
Az attól függ.
Ha a volt barátnőmet nem szerettem, vagy szerettem, de megcsalt, vagy hazudott, átvert, tehát döntően nem érzek iránta már semmit, akkor nekem mindegy, sőt, legalább tudom mit tett a csaj, és ha beszól nekem, hogy a haverommal jár, akkor ha kedvem tartja, kitálalok a gyereknek, mert 1. haverja vagyok, és jobban hisz nekem mint egy idegennek, 2. mert a volt barátnőmet mindenkinél jobban ismerem.
Ha szakított velem, mert nem voltam elég jó, és a haverom ezen a téren többet adhat neki, akkor ez nagyon kegyetlen húzás lenne a csaj részéről, és semmit nem tehetek a dolog ellen. Ráadásul még le is járathat engem előtte, barátai előtt. :S
Egy 20 éves srác
A legjobb barátnőm és életem nagy szerelme egymásra talált. Mit tehetnék? Drukkolok nekik, és nem rontom el az örömüket. Nem előttük szenvedek. Ha tényleg szeretik egymást, ne állj közéjük.
Ha azonban csak a dugás miatt (bocs) jöttek össze, akkor el kéne gondolkodnod azon, hogy tényleg a legjobb barátod-e a srác....
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!