Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit képzelt a barátom, amikor így megsértett? 15/l
Figyi kislány!!
Először... Menj el nyelvtan órákra, kérdezd meg a tanárnőt, hogyan kell fogalmazni!
Másodszor... Nekem és a legtöbb barátnőmnek 15 évesen nem azon járt az esze, hogy hogyan kéne bepasizni!
Harmadszor... Ha úgy érzed, akk elmész és megbeszéled vele, hogy mi a problémád, de ha te úgy gondolod, hogy nem érdemes elmenni és hagyod őt.. Akkor tedd azt!!
Sokat segít az, hogy elmész a barátnőiddel moziba vagy valamerre és jót röhögsz rajta...
Hidd el sokat fognak neked segíteni a barátaid, családtagjaid!!
A tesódnak meg lehet, hogy rossz napja volt!!:)
Hagyd békén a srácot! Mindenki jól jár így!
Egy off egy válaszolónak:"veszekedés nélkül nincs párkapcsolat és unalmas is" - Ez meg nem igaz. Csak , hogy tudd! Talán 15 évesen élvezetes drámázni, sírni az utcán, kiabálni és aztán kibékülős szexet játszani, mint ha felnőtt lennél, de a felnőtt kapcsolatok a harmóniáról, egyensúlyról, megértésről szólnak és a legkevésbé sem unalmas az élet egy olyan emberrel, akivel meg tudod beszélni az élet fontos részleteit hiszti és csapkodás, sértődés nélkül. Majd felnősz és te is rájössz erre!
szerintem tegyél egy szivességet, és ne menj el vele. Csak magad miatt, mert még kell idő hogy felnöjj, és a "gyerekes" logikát meg addig kinövöd, így ok nélkül senkit nem sértegetsz.
Elméletileg kinövöd magadtól...
:DDD Nem tudom,sírjak vagy nevessek.
Na majd pár év múlva talán rájössz dolgokra.
Senki sem szereti ha megbántják, nyilván ő sem és biztos nem akart megbántani. Azért mert valaki megmondja amit gondol, érez az nem azt jelenti, hogy megakar bántani. Tényleg nagyon érzékeny vagy. Nőjj fel és tanuld meg elfogadni mások véleményét!
Örüljön, hogy van barátnője??? Örülj te, hogy van barátod és aki elvisel. Ez kicsit nagyképű felfogás. Ki vagy te? A királylány? Mitől vagy te jobb mint ő? Lenézed? Szereted te egyáltalán azt a szerencsétlent?
"Örüljön,hogy van barátnője, hogy van valaki aki szereti."
:D:D:SDA:DD:D
Szerintem inkább neked kéne örülnöd, hogy valaki képes szeretni. :DDD Még ha csak mértékkel is. :D
Túl sokat képzelsz magadról csibém... Jobb lenne leszállni, mert a végén a KFC-ben végzed.
Mi a párommal így szoktunk fogalmazni: "ne haragudj szívem, meg tudnád fogalmazni világosabban, konkrétabban? Nem értem, hogy mit szeretnél mondani." Szerintem ha így vetette volna fel a barátod a problémát, nem lett volna bajod. Én sem örülnék, ha flegmán beszélne velem az, akit szeretek.
Próbálj meg kicsit konkrétabban fogalmazni, legyen alany, állítmány, tárgy és határozó a mondataidban! Pl. írod, hogy a nővéred egész gyerekkorodban ezt csinálta. De mit? A sértegetésre gondolsz?
Egyébként ebben a korban szinte természetes, ha az ember túlérzékeny.
Legközelebb próbáld meg kicsit felnőttesebben kezelni az ilyen helyzetet. Ha kritikát kapsz, mindig kérdezzél vissza, hogy az illető mire alapozza a véleményét.
Pl. az általad leírt esetben ezt mondtam volna: "Miért, mi nem világos? Azt mondod, soha nem érted? Akkor miért nem szólsz rögtön azután, ha valamit homályosan mondok? Továbbá ne haragudjál, de nem tartom elfogadhatónak ezt a flegma, minősíthetetlen stílust, amiben előadtad. Én megadom a tiszteletet, ugyanezt elvárom vissza is."
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!