Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek megcsalt a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsalt a barátom?

Figyelt kérdés
3évig jártunk.De a szakításunk előtti nap elment titokban bulizni ahol megismert egy lányt(haverja b.nőjét).Másnap számon kértem miért nem szólt erre szakított velem nagy veszekedések után hogy ő bulizni alar stb.Akkkor én napikig hívtam sírtam h ne dobjuk ep amit felépítettünk a közös jövőnk.Akkor azt mondta többet nem leszünk egyútt.2hét múlva elkezdett keresni h hozzunk helyre mindent.Sírt mellettem sőt zokogott mondván h nélkülem semmi sem megy.2hétig húztam a dolgot de megbocsàtottam neki.Megkérdeztem h volt e mással addig és azt mondta h senkivel még csók sem volt!Kérseztem a lányeól akit a bulin ismert meg és mondta h a csajnak tetszett meg h coltak bulizni együtt meg h a.csajjal összeveszett mert h beszólt a.barátomnak valamit mert féltékeny lett.a.haverja csajára!Megnéztem és nem csúnya.lány de nem is gyönyörű.Szerintetek volt valami?Azóta 3hónap telt el és az a lány likeolta.egyik közös képünk.Hogy deríthetném ki h volt e valami?Mert ha.volt nekem nem kell ez a fiú!Főleg h nem vallotta.be..
2012. júl. 7. 20:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hát ez nekem kicsit am gyanús lenne hogy mikor jóban van a csajjal nem kellesz neki utána összevesztek és hirtelen te kellettél neki..:D Ló nincs jó a szamár is feeling..:)
2012. júl. 7. 20:08
 2/14 anonim ***** válasza:
Igen.. szerintem lehet hogy volt valami kettejük között ezért szakított veled, de a csajnak mégse kellett vagy valami miatt nem lehettek együtt és ezért kellettél neki mégis.
2012. júl. 7. 20:14
 3/14 A kérdező kommentje:
Én is erre.gondoltam...:( de h tudhatnám meg az igazat?:( már kérdeztem barátomat sokszor h nagyon őszintén mondja el stb de mindig azt mondta h semmi nm volt.De akármit lehet hzudni..azóta nem tusok nyugidni h mi lehet az igazság.h átvert?:/
2012. júl. 7. 20:16
 4/14 anonim ***** válasza:
Vajon mi lehet az oka ennek a Pálfordulásnak? Hmm...hát jó mélyre süllyedt, ha még zokogott is! Na figyu, azt kéne eljátszanod a barátodnál vagy a lánynál, hogy mélyen a szemébe nézel és azt mondod, hogy mindent tudsz, ami kettejük között történt, ne is próbálja tagadni. Majd figyeled a reakciót...
2012. júl. 7. 20:21
 5/14 A kérdező kommentje:
Én is valami ilyesmire gondoltam.Csak bele gondolok szerintem a barátom még ebben a helyzetben is tagadná ha igaz is.Mert ha valaki valakit el akar titkolni képes sírig tagadni és hazudni.Arra gondoltam h a haverjánál fogom ezt eljátszani csak nincs rá sok lehetőségem mert igazából sose vagyok haverjával kettesben:/ úgyhogy ez nehéz lesz...:(
2012. júl. 7. 20:25
 6/14 anonim ***** válasza:

Pfffff.... hát ez pedig olyan szimpla, mint a vonatfütty.

A csávónak bejött a csaj, meg akarta dugni/járni akart vele, franc tudja.

Ezért kidobott téged, hogy összejöhessen a dolog. Azonban benézte, és a lányka nem feküdt le vele/nem akart járni vele stb. Két hét után feladta, és rájött, hogy azért ez így most szar, mert két szék között a földre esett, úgyhogy visszakönyörögte magát, egy kis potyaszexért, meg mert azért mégse olyan rossz, ha kicsit nyalják a seggét.

De te itt most csak és kizárólag a szamár vagy a ló helyett, és amint jön egy újabb ló, megint kidob a bánatba, ezúttal még bátrabban, mert most már tudja, hogy visszafogadod, akkor is ha egy ordas nagy farok.

És szerintem, nem, nem történt köztük semmi, de korántsem azért, mert ő nem akarta, hanem mert a csaj nem akarta, és igen, lehet, hogy meg kéne fontolni azt a szakítást.

Persze 3 év után nehéz, de talán pont nem 3 év után kéne valakit ilyen se szó se beszéd félredobni egy kósza kufirc kedvéért.

21L

2012. júl. 7. 20:27
 7/14 A kérdező kommentje:
2hete összevesztünk nagyon csúnyán és sok mimdent mondtunk már a másiknak.És egyszercsak azt mondta nekem h azt a lányt megdughatta volna.És.akkor csak néztem rá mondtam h aha akkor miért nem?Erre azt mondta mert nem jött be neki a csaj.És erre is gondoltam már amit momdtál h lehet mert a csaj nem akrta őt..én ezt nem értem h miért nem vallja be?Ha tudnám h volt vele akkor szakítanék de.így.nm tudok!:( De így meg megőrülök!!
2012. júl. 7. 20:34
 8/14 anonim ***** válasza:

Ne legyél hülye, nem fogja azt mondani, hogy tök jó lett volna megdugni, csak hát nem akarta, úgyhogy most már jó leszel te is...

Ez kva tipikus és szánalmas férfivédekezés, hogyha csődöt mondanak, akkor rákenik a csajra, hogy igazából ők nem akarták, aztán közben bmeg... :D

Mondom, a hapsidnak nem jött össze a dolog, és most kihasználja a "több, mint a semmi" helyzetét. Ezt nem fogja neked beismerni, ennyire nem fogyatékos egyik pasi se. De amint jön egy másik csaj, ugyanúgy dobni fog. Figyeld meg...

2012. júl. 7. 20:44
 9/14 A kérdező kommentje:
De én nem értem h miért jó másokkal játszani?Nem akarom fecsérelni az időmet,de nem tudhatom biztosan h mi volt.Csak nem értem miért nm lehet bevallani??Miért jó ez?:(
2012. júl. 7. 20:47
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem is elég gyanús... LEHETSÉGES, hogy megcsalt, de nem 100%.
2012. júl. 7. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!