Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek megcsalt a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsalt a barátom?

Figyelt kérdés
3évig jártunk.De a szakításunk előtti nap elment titokban bulizni ahol megismert egy lányt(haverja b.nőjét).Másnap számon kértem miért nem szólt erre szakított velem nagy veszekedések után hogy ő bulizni alar stb.Akkkor én napikig hívtam sírtam h ne dobjuk ep amit felépítettünk a közös jövőnk.Akkor azt mondta többet nem leszünk egyútt.2hét múlva elkezdett keresni h hozzunk helyre mindent.Sírt mellettem sőt zokogott mondván h nélkülem semmi sem megy.2hétig húztam a dolgot de megbocsàtottam neki.Megkérdeztem h volt e mással addig és azt mondta h senkivel még csók sem volt!Kérseztem a lányeól akit a bulin ismert meg és mondta h a csajnak tetszett meg h coltak bulizni együtt meg h a.csajjal összeveszett mert h beszólt a.barátomnak valamit mert féltékeny lett.a.haverja csajára!Megnéztem és nem csúnya.lány de nem is gyönyörű.Szerintetek volt valami?Azóta 3hónap telt el és az a lány likeolta.egyik közös képünk.Hogy deríthetném ki h volt e valami?Mert ha.volt nekem nem kell ez a fiú!Főleg h nem vallotta.be..
2012. júl. 7. 20:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nem csalt meg.

Az a helyzet, hogy egy ffi sokszor félrelépne, de ehhez kell partner. Sokszor azt hiszik, hogy megvan, de nem jön össze. Ekkor visszamennek ahhoz, akit "majdnem elhagytak". A férfiak nagy része nagyon-nagyon nehezen tud félrelépni.

Nekem szokásom ezzel a szemmel figyelni őket és kész kudarcsorozat a legtöbbjének minden próbálkozása.

A bulizós tipikusan a próbálkozós, de kikosarazott fajta. Utólag tagadja, de látom mi megy.

Nem csalt meg.

2012. júl. 8. 07:19
 12/14 A kérdező kommentje:
Ez se megmyugtató ám! De amúgy egy ffi könnyen félreléohetne manapság merr amennyi rühes kia csajról hallok!De már élőben is tapasztalim csaj előszőr látja pasit hazamegy vele szex és kész!Az ilyenektől tartok mindig merr barátomnak az arca nagyon helyes és ezért simán rámehetne valaki.Tegnap nem bírtam és mondt neki h felesleges megkérdeznem úgysem fogod igazat mondaniés elmondtam h mit gondolok mire ő szokásosat h semmi mem volt meg h miért bántom ezzel meg ő azért nm volt senkivel mert hiányozzam neki és màsra nm tudott nézni...én akkor sem hiszem el ezz mert egy ffi nem ilyen..
2012. júl. 8. 08:46
 13/14 anonim ***** válasza:

De basszus, már rohadt érthetően elmondtam neked, hogy mi van, nem hiszem el, hogy még mindig nem érted.

99%, hogy TÉNYLEG NEM történt semmi, és PONT EZÉRT jött vissza hozzád.

Ha ezt mondaná, hogy én inkább a másik csajt dugnám, nem téged, elhajtanád a bánatba nem?

Na, ezt tudja ő is. Ezért ő azt mondja, hogy hiányoztál neki. Holott kvára nem erről van szó, csak felsült a másik csajnál, és emiatt visszasírta magát, hogy az ingyenszex meglegyen.

Ne is várd, hogy bármit is mondjon, nem fog maga ellen beszélni, a pasik - pláne az ilyenek, mint a te barátod is - baromira beszari, sunyi kis görcsök, képtelenek vállalni a tetteikért a felelősséget, és nem fogja beismerni az igazat, mert azzal csak ártana magának. (És mielőtt megint megkérdeznéd, az igazság valszeg az, hogy NEM - Nem, azaz NEM- feküdt le a csajjal, de nem azért mert annyira szeret, vagy mert a csaj olyan ronda, vagy mert nem akart volna, egész egyszerűen ő nem kellett a csajnak.)

Ne bonyolítsd túl, nem tudom mit nem lehet ezen érteni, nem lesz őszinte veled, ne is várd, se most, se a jövőben.

2012. júl. 8. 14:01
 14/14 A kérdező kommentje:

Ide tévedtem az oldalra és nézegettem a régi kérdéseimet :D gondoltam megírom a sztori végét,hátha valaki okul belőle,ha én akkor nem okultam :)

még a sráccal együtt voltam másfél évig kb 2014.áprilisáig . Egyre rosszabb lett a kapcsolatunk, gondolkotam sokat azon,hogy vajon melyikünk hibája volt ,hogy ki hibázott nagyobbat ebben a kapcsolatban. Bizonyára én is hibás voltam ,mert nagyon féltettem, gyanakodtam és folyton azt hittem,hogy megcsal,de azt hiszem joggal...mindig tagadta ,úgy állította be magát mint egy szent,aki csak engem szeret. de későbbiekben nagyon durván beszélt velem, bántott lelkileg, mivel én nagyon szerelmes voltam,naiv folyotn elnéztem neki,reméltem megváltozik,meg ugye mindig azt mondta,hogy szeret. Az utolsó fél évben már majdnem minden nap csak sírtam,teljesen le voltam épülve a srác miatt,akkoriban a legjobb barátnőm aki a srác rokona volt ellenem fordult , és összehozta a barátomat egyik közös ismerősünkkel. Persze erről én mit sem tudtam,igazából úgy derült ki,hogy egy hétig foylton lemondta a találkozókat,nem hívott telefonon,majd hosszas kérlelés után benyögte,hogy igen nem vagyunk együtt,letiltott mindenhonnan és másoktól hallottam együtt van mással. Igazából teljesen összeomlottam. Bebizonyosodott,hogy tényleg bárkivel képes volt lelépni,és eddig csak azért nem lépett le,mert nem volt más a láthatáron. -Az új lánnyal látszólag hatlams szerelem volt ,szerlemes dalok,képek éjjel-nappal idézetekkel. de érdekes módon kb 4 hónap múlva váratlanul véget ért a nagy szerelmük,mindenhonnan letiltották egymást. nem tudom az okát,nem beszéltem velük azóta egy szót sem. Ezekután az a görény megpróbált hozzám visszajönni. Bár már nem tudta,hogy felseleges a próbálkozás,még a mai napig kapok elvétve üzeneteket,hogy szerelmes, megbánta, nem talál jobbat nálam stb stb. Kicsit fáj olvasni ezeket az üzeneteket, mert tudom,hogy én tényleg szerettem és bármit feladtam volna érte,ugyanakkor látom milyen görény ember. Mert ,hogy lehet valakinek mersze azokután megkeresni? még ha kufircra is vágyik, ez nagyon undorító! soha többé nem akarnám már látni azt az embert,mert fitalságom megrontója volt ő. most sem vagyok idős,de elvett tőlem 4-5 évet plusz még most is azért a lelkem még mindig nem az igazi. azóta nem is tudok a fiúkra úgy nézni mint azelőtt. hát ennyi volt a történetem :)

2015. jan. 4. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!