Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátom, szakítottam vele, és még o mérges rám. Ez normális?
A megcsalás egy nagyon szörnyű dolog, ami hazavágja az elszenvedő fél önbizalmát, stb. Nem is nagyon kell magyarázni. Nem is szeretném védeni őt egyáltalán, valószínűleg én is dobnám a baártomat ha ezt tenné.
De azért tartanék előtte egy jó kis ön- és kapcsolati vizsgálatot, hogy vajon én mit tettem azért, hogy ezt megtegye. "Elmondhatott nekem mindent?" "Mindig ott voltam lélekben, mikor szüksége volt rám?" "Ő ott volt, mikor nekem szükségem volt rá?" " Próbáltam a kedvére tenni? Ha pl. újítást szeretett volna a kapcsolatba vinni, vagy másra vágyott (új helyszín a szexben, szerepjátékok, új pózok)"
Ha figyeltél rá és tiszta a lelkiismereted a fenti dolgokban és másban is, akkor nem értem a viselkedését és egy p*cs, ne is foglalkozz vele. 3 éves kapcsolat után megérdemelnéd, h jó kapcsolatban váljatok el és még nem neki álljon feljebb...
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!