Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így mennyire normális?

Figyelt kérdés

Egy társkereső oldalon talált meg, az egészhez nem fűztem sok reményt. Sőt reméltem, ha találkozunk, rosszul sül el, mert féltem.

Ennek ellenére jól elvoltunk, továbbra is beszélgetünk neten, és mindketten úgy viselkedünk, mint két szerelmes.

Ennyit nagyon régen mosolyogtam, teljesen megkergülök, ha hív, vagy ír, és abból amit mesél, ez nála is így van.

23/N, 29/F

2012. jún. 27. 11:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a problémádat.
2012. jún. 27. 11:58
 2/9 A kérdező kommentje:
A problémám az, hogy ilyet még nem élet, mindig olyannal jöttem össze akit már ismertem. Őt nem ismerem, szinte semennyire, de ennek ellenére talán jobban szeretem, mint eddig bárkit, és mindez igen rövid idő alatt játszódott le, egy hét...
2012. jún. 27. 12:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan megy is. Nem akarok pesszimista gondolkodóként írni, de ez sajnos általában így van.
2012. jún. 27. 12:05
 4/9 A kérdező kommentje:

Hogy mondjam, először múlt héten találkoztunk, előtte neten sokat beszéltünk.

Nekem ez nagyon furcsa, túl gyors.

2012. jún. 27. 12:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát várd ki a végét! :) Minden normális, amíg meg nem osztod másokkal.. :)
2012. jún. 27. 12:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Akkor lassítsd le. :)
2012. jún. 27. 12:28
 7/9 A kérdező kommentje:
Ha az olyan egyszerű lenne, mindenesetre most egy darabig nem lesz rózsaszín köd, most szúrtak le a lábamról, hogy megpróbálnám vele...
2012. jún. 27. 14:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell aggódnod, olybá tűnik, hogy azért siet a másik fél, mert mihamarabb biztos akar lenni abban, hogy összeilletek vagy sem.
2012. jún. 28. 13:00
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Valahogy legszívesebben elkerülném, kicsit hülyén érzem magam. Majd kiderül.

2012. jún. 29. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!