Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit képzelt a barátom, amikor így megsértett? 15/l
Az a baj, hogy te probálod a normális dolgokat is negatívan venni, hiszen veszekedés nélkül nincs párkapcsolat és unalmas is.
Ne vegyél fel minden ilyet. Én pl. mondtam már nőnek, hogy olyan hülyén gondolkozol, hogy sose értem mit akarsz ezzel kibökni. Ő csak röhögött, majd elkezdte "normálisan elmagyarázni" amit akart, és nem vette zokon.
Az a baj, hogy a te korodban sok mindent zokon veszel. Vagy megprobálsz ezen változtatni, vagy kerülni még a pasikat a te helyedben, hisz egy hiszit csajszi sose jó.
Nem kell ezt zokon venni. Kell a konfliktus, de ne ilyen apróságért.
Hát ez nem lehet igaz! Na jó, elmagyarázom még egyszer,mert látom, hogy ez nektek nem megy! Lehet,hogy az én hibám.Lehet,hogy én váltottam ki ezt belőle, de nem érdemeltem meg! Van annyi önbecsülésem! A barátom nagyon csúnyán megbántott,mert azt mondta, ilyen flegma hangsúllyal: Nem értem, mit beszélsz! Én ekkor fogtam magam, és azt mondtam,hogy menjen el, majd hazamentem. És ,amikor szükségem lett volna,egy kis lelki segítségre,mert ez embernek szüksége van rá. Hát ennyit a nővéremről.
És utána, felhívott ,hogy találkozzunk,én pedig visszaírtam neki, hogy nem hiszem. Mert szerintem én most büszke leszek,hogy mint régen,mert engem okvetlenül megbántott. Na, akkor elmenjek vagy ne?
Tényleg hisztis p*csa vagy. Nem vagy te még érett kapcsolatra... Legózz inkább.
Inkább hagyd békén, találjon magának normálisabb lányt.
Az hogy flegmán odamondja hogy: "nem értem mit beszélsz" még semmit nem jelent.
Én pl. mindig ezeket mondtam(barátnőnek):
"ti nők mind hülyén gondolkoztok, tán nem is kéne nektek agy"
Sőt mondtam már ilyet is, mikor azt mondta hogy "szeret":
"a barátnőd is ezt mondta tegnap, de szex után, most akkor mi van?"
Poénnak vette fel, sőt még mondtam neki durvábbakat is, de nem mind jut eszembe. Ez jelenti azt, hogy "bizol a másikban" és "tudod hogy viccel, és hülyül". Ha nem, akkor jó hogy zokon veszed.
De kezdj el érni a korral, mert 15-évesen nem kéne már így gondolkoznod. Nem sértett meg.
Mellesleg ha zavar, hogy valaki nem ért veled egyet, miért írsz ki ilyen kérdést? Csak a te oldaladat lehet pártolni?
A Gyakori nem arról szól, hogy baszunk ki egymással, ha 1-2 ember negatív kritikát ír oké, de ha egy egész oldal negatív kritika van, az már nem direktből megy.
Szal jobb elgondolkozni, tán még bocsánatot kérni hogy
"nem úgy gondoltam, csak hirtelen ideges lettem. Bocsi"
Most azzal bántott meg, hogy nem érti mit beszélsz??? Itt most kb 20 ember nem érti, hogy mit beszélsz, szóval lehet tényleg nem érteni mit beszélsz. Ez még nem jutott eszedbe? Nagyon úgy néz ki, hogy igaza a nővérednek és TE vagy tűl érzékeny! Előfordulhat ám, hogy bizony te sem vagy tökéletes és bizony benned is lehet hiba???
Ne menj el és mindenkinek úgy lesz a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!