Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit képzelt a barátom, amikor így megsértett? 15/l
Figyelt kérdés
A barátom(15/f) tegnap azt mondta, hogy soha nem érti ,hogy miről beszélek. Én erre azt feleltem, hogy tűnjön a fenébe, és én felszálltam a trolira,és elmentem. És amikor felhívott, kérte,hogy had vigyen el randizni, én meg totál kész voltam vele eleve, mégis hogy mondhatott ilyet nekem. Meg utána a nővérem belém döfte rendesen a kést, mert az ő véleménye szerint én, az az én , túl érzékeny vagyok. Na, itt nekem elég volt, egész gyermekkoromban ezt csinálta. Hát senki nem szégyelli el magát? És úgy volt,hogy ma újra találkozom vele, de írtam neki, szóval lőttek az exemnek, hiszen én nem, vagyok olyan könnyűvérű kis nőcske ,mint hiszi ő. Szóval,szerintetek mit tegyek? Elmenjek vagy ne?2012. júl. 8. 18:45
1/32 AvernusTriad válasza:
Nem értem, miről beszélsz.
2/32 anonim válasza:
Ha stílszerű szeretnék lenni, azt mondanám, hogy nem értem, miről beszélsz. De mivel tényleg nem értem, így ja.
3/32 anonim válasza:
jól tette, hisztis pina vagy, nem is érdemled meg azt a fiut
4/32 anonim válasza:
Szerintem ne menj sehová. Olvasgass otthon, nőjj fel, és utána talán rendesen meg tudod fogalmazni, hogy mi a jó ég bajod is van egyáltalán! Aki néhány sorban nem képes körvonalazni egy adott problémát, az hogy akar épkézláb kapcsolatot kialakítani egy másik emberrel? Nem csoda, ha nem érti, hogy miről beszélsz! Én sem értem! Pedig kétszer is elolvastam!
5/32 anonim válasza:
Te olyan hülye vagy, hogy az már nekem fáj.
6/32 anonim válasza:
15 évesen már barát, ex, stb.? Inkább menjetek vissza a játszótérre. De minimum az iskolába fogalmazás órára.
7/32 anonim válasza:
Írták előttem hogy nem értik miről beszélsz. Nos én a feléig fasza csávónak képzeltem magam, hogy értem a történetet de aztán vége volt mindennek. Érthetetlen.
9/32 anonim válasza:
Szegény csávó,szerintem csak jót tettél vele hogy nem mentél el arra a randira.
10/32 anonim válasza:
Szívem, nem értem miről beszélsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!