Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetnék? A volt barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? A volt barátom tönkretett idegileg, lefogytam miatta.

Figyelt kérdés
Több mint 2 és fél évig voltunk együtt ,és ő szakított velem,mert féltékeny vagyok,meg idősebb is nála,de még szoktunk találkozni meg tartjuk a kapcsolatot,csak már nem olyan mint régen.megváltozott,régen nem bántott volna meg soha,most meg nem is érdekli ha nekem rossz.miatta lefogytam,nagyon sovány lettem,ígyis elég vékony voltam.és szinte már idegbetegnek tett teljesen.nemtudom elfelejteni,még mindig nagyon szeretem,még akkor is ha néha nagyon megbánt és fájdalmat okoz nekem.úgy viselkedik velem néha mintha utálna.néha meg találkozunk olyankor meg úgy tesz mintha semmi se történt volna és megcsókol meg le is fekszünk egymással.néha úgy érzem még szeret,de ő akkor se akar velem kibékülni.hogyan tudnám elfelejteni?? én vele akartam már maradni végleg. hogy tudnám visszahízni amit lefogytam? és az idegességemet is lekéne valahogyan győzni,meg a féltékenykedésemet.azt akarom,h már ne szeressem és ne érdekeljen soha többé.van valami ötlete valakinek? vagy járt valaki hasonló helyzetbe?

2012. júl. 8. 14:53
 1/8 anonim ***** válasza:

hát velünk is ugyanez volt, ugyenyennyi ideig jártunk, minden ugyanez kivéve h ő nemfekszik le velem azóta... :S

18/F

2012. júl. 8. 14:55
 2/8 A kérdező kommentje:
hmmm :/ és nemtudom elfelejteni,de ha lesz valakije akkor tuti ,h én nem fogom egyáltalán érdekelni és még rosszabb lesz nekem :(
2012. júl. 8. 14:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Kutyaharapást szõrével.El kellene engedned.Biztos téged is szeretne nalaki magadért és most nagyon nehéz neked,de ha eggy más fiú szeretne,törödne a lelki boldogságoddal,figyelne rád hidd el nem lennél már annyira a mostaniért aki csak önzõ ....bocs.
2012. júl. 8. 15:05
 4/8 A kérdező kommentje:
igen,csak az a baj,h nembírom elengedni,pedig tényleg nagyon önző velem.. félek,h ha mást nem tudnék már szeretni
2012. júl. 8. 15:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt lehet tönkretenni, aki hagyja.

Mégis mit művelsz te? Félredobod minden tartásod, és hagyod, hogy néha utálkozzon, néha viszont használja a tested, szexeljen veled, olyan dolgot csináljon, ami a szerelem kifejezésére lenne való. Rég túlment ez már minden normális határon, te pusztítod saját magad, nem pedig a volt barátod téged. Legyen tartásod, legyél NŐ, és hagyd a fenébe. Itt már nem téma, hogy szereted-e, sőt, ha ezt hozod fel érvként, már nevetségesen hat, mert annyira halott a szitu.

Mindenképp szedd össze magad, és állj fel, ezt a kihasználós dögöt meg hagyd a fenébe végre, kerekedj felül rajta!

2012. júl. 8. 15:29
 6/8 A kérdező kommentje:
igazad van és próbálom magam túl tenni rajta,mert ő nem érdemel meg engem.túl jó voltam/vagyok hozzá
2012. júl. 8. 15:38
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Na, ez a beszéd.

Töröld az életedből, és rá se nézz. Azt érezze, hogy te nézel fentről le rá, ne fordítva! :)

2012. júl. 8. 15:58
 8/8 A kérdező kommentje:
rendben,megpróbálom és köszi neked is és a többi válaszolónak is! remélem sikerülni fog hamar..
2012. júl. 8. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!