Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mért mondta ezt a barátom?Volt ma egy kisebb vitám a párommal. Először csak poénból felhozta, hogy készít nekem reggelit, mert az utóbbi időben nagyon lefogytam.
Folytattuk a poénkodást, majd megkérdeztem tőle, hogy tetszenék-e neki akkor is, ha mondjuk 10 kilót fogynék. Erre azt mondta, nem tudja elképzelni milyen lennék úgy. Ez nem válasz, tovább feszegettem, hogy tehát akkor kevésbé tetszenék neki? Azt mondta lehet. Nekem ez nagyon rosszul esett, amit meg is mondtam neki, erre ő elkezdett magyarázkodni, hogy nem is ugy gondolta, hogy úgy szeret ahogy vagyok, stb. . . ja modnom, csak nem fogok neki annyira tetszeni. De hogy attól ő még szeret, szal a másik lényegtelen. Szerintem nem! Folyton azt mondja szeret, meg együtt képzeli el velem a hátralévő életét, akkor mégis mire véljem ezt a kijelentést? Kezd az az érzésem lenni h nem is engem szeret csak ahogy kinézek. Persze erre is megsértődött, merthogy kiforgatom a szavait. . . .
Én fújom csak fel ezt a hülyeséget, vagy tényleg nem stimmel itt valami. Kérlek segítsetek, fogalmam sincs mit csináljak!! Kétségbe vok esve!!! :(:(:(::(:(
Azt hiszem, itt te voltál a vitaindító, és ő a sértett. Erre e kérdésre nincs jó válasz, gondolj csak bele:
- Ha azt mondja, hogy tetszenél neki, ha 10 kilót fogynál, akkor Te azt mondod, hogy "jah, akkor most nem tetszek" - lehet, nem ezt mondanád, de ezt rajtad kívül más nem tudhatja.
- Ha azt mondja, nem tetszenél neki, akkor meg jön az, hogy csak a kinézetedért szeret.
Ő az arany középutat kereste, ahol még mindketten jól kijöhettek a dologból.
Mit csinálj: az biztos, hogy ilyent többet ne kérdezz tőle, vagy a válaszol, ne feszegesd tovább. Hidd el, neki az a fontos, hogy magadnak tetszél. Akkor már a kisugárzásod is tetszik neki. És nem véletlenül van veled, tetszel neki. Extrém esetektől kivéve mindenhogyan. Kezdeményezz egy békülést!
Bocs, hogy kicsit nyers voltam, de már voltam hasonló helyzetben a szenvedő fél, és kicsit beleéltem magam :P
(22/ffi)
Én NAGYON szeretem a barátnőm, de ha teccésről van szó... hát pl kevésbé teccene, ha felszedne vagy 20 kilót..., de szeretném, csak nem teccene, hogy lóg a hasa, meg ilyenek, ez senkinek nem teccik, mert egyszerűen - valljuk be - CSÚNYA
Gondolj csak bele! Neked ugyanugy teccene a barátod, ha pl hagymát enne egész nap, és 4 napig nem borotválkozna, + hajat se mosna egy hétig, meg felszedne 25-30 kilót? Hát sztem nem.. valld be!! :-D
Nem tudom mennyire tudtam segiteni, csak leirtam amit gondoltam... Nyugalom, a barátod szeret!! ;)
Nem volt nyers, köszi a választ. Lehet túlreagáltam, csak tényleg nem esett jól...Csak tudod, írtam is h elméletileg komolyan tervez, gyerek meg minden, persze jóval később, és ilyen válasz után felmerül a kérdés h mi van ha a terhesség miatt hízok 20 kilót. Akkor meg már úgy nem fogok tetszeni neki,azt otthagy én meg kuksolhatok a kölökkel egyedül? :(
Mert ha ennyin múlik, hogy így tetszek neki ahogy most vok és se föl se le, az már régen rossz... :(
Köszi a biztató válaszokat :D
Csak hát ilyenek vagyunk mi csajok: kombinálósak, én különösen és ha beszól egy ilyet, nem tom mire vélni és minden hülyeségre gondolok hirtelen...
Szóval azt mondjátok hülyeségeket gondolok...?
"hogy lóg a hasa, meg ilyenek, ez senkinek nem teccik, mert egyszerűen - valljuk be - CSÚNYA"
Te ezt pl. bevallhatod, de hagyd meg a királyi többest másoknak. Mindenki döntse el, hogy mi tetszik neki. A föld lakosságának jó része túlsúlyos. Ezen személyek jó része boldog. És szépnek érzi magát. És a párja is szépnek látja. Még lógó hassal is. És nem a "senki" kategóriába tartozik, ahogy degradáltad őket. Legalább egy bocsánat a sértett felek felé...
"teccene a barátod, ha pl. hagymát enne egész nap, és 4 napig nem borotválkozna, + hajat se mosna egy hétig, meg felszedne 25-30 kilót?"
Csúnyát mondok: tőlem sz...rt is ehet. Ha négy napig nem borotválkozik, akkor meg van mit simogatni rajta. Amikor megismertem kb. 70 kiló volt. Most 90 kg. És k...va jól néz ki :) Mint ahogy 70 kg-san is.
A szeretet SOHA(!) nem lát külsőséget. Amikor már azok a dolgok dominánsak, akkor a plázacicák gondolkodjanak azon, hogy vaj\'h mennyire sikeres az életük. És rájönnek dolgokra. A szeretet nem ismer határokat. Nincs minimum súlya és nincs maximum centije sem. De a haj koszossága sem befolyásolja. Mert, ha igen, ott feltételek vannak. És ha feltételek vannak, akkor nem szeretetről, hanem VONZÓDÁSRÓL beszélünk.
Igen, azt mondjuk :)
Én azt gondolom, ez volt a lehető legjobb válasz, amit adhatott. Ha nem szeretne, vagy a szépségeddel gondja lenne mellé, akkor mondott volna mást. Tessék kicsit felvidulni, és kibékülni ;)
Rendben, megpróbálok felvidulni, ígérem.
Csak még annyit, hogy talán a 02:19-es hozzászóló tapintott rá legjobban hogy nekem mért esett ilyen rosszul amit mondott, mondhatni megfogalmazta helyettem hogy mi esett ilyen rosszul ebben a szituban. Hogy ez merült fel bennem hogy most csak vonzódik hozzám vagy tényleg szeret. Mert az én párom is volt már 10 kilóval nehezebb, úgy is tetszett, így is tetszik, mindenhogy. És rossz volt hallani tőle, hogy ő meg nem így gondolja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!