Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mért mondta ezt a barátom?Volt ma egy kisebb vitám a párommal. Először csak poénból felhozta, hogy készít nekem reggelit, mert az utóbbi időben nagyon lefogytam.

Figyelt kérdés

Folytattuk a poénkodást, majd megkérdeztem tőle, hogy tetszenék-e neki akkor is, ha mondjuk 10 kilót fogynék. Erre azt mondta, nem tudja elképzelni milyen lennék úgy. Ez nem válasz, tovább feszegettem, hogy tehát akkor kevésbé tetszenék neki? Azt mondta lehet. Nekem ez nagyon rosszul esett, amit meg is mondtam neki, erre ő elkezdett magyarázkodni, hogy nem is ugy gondolta, hogy úgy szeret ahogy vagyok, stb. . . ja modnom, csak nem fogok neki annyira tetszeni. De hogy attól ő még szeret, szal a másik lényegtelen. Szerintem nem! Folyton azt mondja szeret, meg együtt képzeli el velem a hátralévő életét, akkor mégis mire véljem ezt a kijelentést? Kezd az az érzésem lenni h nem is engem szeret csak ahogy kinézek. Persze erre is megsértődött, merthogy kiforgatom a szavait. . . .

Én fújom csak fel ezt a hülyeséget, vagy tényleg nem stimmel itt valami. Kérlek segítsetek, fogalmam sincs mit csináljak!! Kétségbe vok esve!!! :(:(:(::(:(

2009. jan. 20. 01:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%
Nem bántásból, de ez tipikus női (ostoba) reakció volt a részedről. Mondjál a párodnak még sok ilyet, és biztosan nem fog szeretni, akárhány kiló is leszel...
2009. jan. 20. 03:48
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hisztérizásnak tűnik. Bocsi. Én is nő vagyok, de nekem eszembe nem jutna ilyeneket kérdezni, hogy tetszenék egy 70 kilósan , rövid hajjal, mikor tudok hogy 50 kilósan, derékig érő hajjal szeretett belém. Én sem örülnék, ha 40 kilót hízna, hagymával meg szalonnával a hóna alatt szaladgálna otthon. Nem a külsőségek körül forog az életem, de magamnak is tartozom annyival, hogy nem igénytelenedek el az évek folyamán.
2009. jan. 20. 08:53
 13/18 anonim ***** válasza:
28%

Én barátnőm amikor 55 kilós volt, akkor is nagyon vékony volt. Aztán valahogy hirtelen fogyott 10 kilót, most szinte csont és bőr, orvosok vizsgálják, havonta vissza kell járnia, mert anorexia határán van. Nekem így nem tetszik annyira. Egy csontváz az nem szép. Én sem hiszem, hogy túl esztétikus látványt nyújtanék mondjuk 50 vagy 200 kilósan.

Ne hisztizz és szedj föl pár kilót, undorító, ha egy lány lába közt úgy át lehet bújni, hogy nem is áll terpeszbe. :D

2009. jan. 20. 10:00
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Öregem...

Na, pontosan az ilyen nők miatt mondják a férfiak, hogy a nőneműek mind hisztérikák, így utólag is kösz, hogy öregbíted a jó hírünket...

Most komolyan: ez egy teljesen felesleges, elméleti síkon feszegetett téma, amit te hoztál fel, és te sértődtél be. Totál meg tudom érteni a pasidat...

Gondolom amúgy meg azzal ostorozod, hogy "a kapcsolat alapja az őszinteség" aztán kiprovokálod, hogy kimondja, lehet h iksz kilósan nem tetszenél neki, holott sem ő, sem pedig te nem tudod, valójában hogy néznél úgy ki. Na, ezt hívják női logikának.

Szerintem sürgősen kérj bocsánatot a barátodtól.

Egyébként a válasz: azért mondta ezt a pasid, mert 1. ezt gondolta, 2. kierőszakoltad.

2009. jan. 20. 12:31
 15/18 anonim ***** válasza:

Nézd a jó oldalát... Neki az nem tetszik, ha fogynál...Ez szerintem nem olyan vészes ügy.

Az én párom kijelentette, hogy ideje lenne tornázni kezdenem, mert így nem okés a dolog. Magyarul kövér vagyok és nem tetszem!!! Holott azóta így nézek ki, mióta megismert! Akkor tetszettem, most meg nem??? Nincs annál rosszabb, mint mikor egy pasi lekritizálja ok nélkül a párja testét! 163 centimmel és 56 kilóval nem érzem magam kövérnek, mindössze nőies alakom van és van rajtam egy kis fogni való...

Szóval szerintem jobb a te helyzeted. Persze megértem, hogy felmerült benned a kérdés, hogy most akkor téged szeret vagy a tested? Teljesen jogos... Szerintem ne tulajdoníts neki nagy jelentőséget.

2009. jan. 20. 12:51
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Könyörgöm, BIZTOSAN azt hiszitek, azért szeretett belétek, mert szebbek voltatok fénykorotokban, mint Miss World épp akárki??? Ti vagytok azok, akik vérig sértődnek akkor is, ha emberetek megfordul az utcán egy másik nő után ugye..? Mióta jelent a szerelem -szeretet egyet a külsővel?

"Van, ki gyönyörű.

Van, kin észre kell venni.

S van, ki attól szép,

hogy hasonlít egy csúfra,

akit szeretek." Fodor Ákos

2009. jan. 20. 13:05
 17/18 anonim ***** válasza:
82%

Te vagy a hibás, mert megkérdeztél valamit, és úgy terelted a szót, hogy azt kelljen mondania amit te hallani akarsz!

Így sosem lesz hozzád őszinte! Büszkén el kell viselni ha a másik őszintesége kicsit sértő. Sok sikert!

2009. jan. 20. 13:24
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon felfújtad a dolgot. Nem fog neked megjönni?? Mert én akkor tudok ilyen bolondságokat produkálni. A férjemre felkúszott 10 kilo az elmúlt 1 évben. És már nem olyan szexi mint előtte, de attól még imádom, és az enyém. Nem piszkálom, és tisztában van vele, hogy ez így nem jó,és ezért fogyni próbál.Soha nem kritizáltam,az a fontos, hogy ő érezze magát jól a bőrében (a szélsőségektől most tekintsünk el,ami ugye megint szubjektív).

Szerintem ő a lehető legjobban akart kijönni a dolgokból és semmi baj nincs veletek.

2009. jan. 20. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!