Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy kicsit hülye kérdés, de amikor titeket dobott a barátnőtök és persze szokás szerint felhozta hogy legyünk barátok van itt olyan ember aki erre azt mondta hogy igen és nem azt mondta hogy tűnj a p. icsába?
Van...
Érettebben is hozzálehet állni a dolgokhoz, nem úgy, mint amit a mónika showban látsz... Bár egyénfüggő...
velem a ballagása előtt 1 nappal szakított 3 év után. de közölte h attól még menjek el a ballagására. mint egy barátja. hozzáb.sztam egy párnát :D
persze azóta eltelt 3 hónap és néha érdeklődünk msnen h mivan a másikkal de nem visszük túlzásba.
ez a duma már általánosítva lett,mint az hogy "beszélnünk kell"
csak szakítás után odamondják,de kevés példa van rá,hogy be is tartják
15/L
az egyik válaszoló kommentjét cáfolnám van barátság fiú és lány között (jó az már más kérdés hogy nagyon csinos szép és aranyos és nem utasítanám vissza...) mert egymással mi mindent megbeszéltünk régen és nem mellesleg osztálytársam is.
Én egy lánynak se mondtam hogy menjen a p*csába :D , de nekem ez sose ment hogy utána jóba legyek vele olyan szinten hogy összejárjunk az msn oké teljesen beszélgetek vele de hogy én ott legyek a közelébe főleg hogy még ha szerettem is és olyankor eszembe jutnak a régi emlékek és ez így nempálya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!