Szoktatok újságot olvasni a wc n? A kérdés azért itt van mert szokás kategória ez meg egy szokás. A többi lent?
Én beülök, de csak akkor termelem ki, ha már elolvastam ami érdekelt.
Mert hát ugye a szar büdös.
pfejj. olvasni a kanapén is tudok, egyébként sem szeretek xarszagban ücsörögni, és mivel jól működnek a dolgaim, ezért átlag 3 perc alatt kész is vagyok mindennel törléssel együtt.
nem bírom megérteni, hogy egyesek miért szeretnek a saját xarszagukban aszalódni...
23:16
Mert van akinek nem 3 perc az egész. :)
Én nem szarok olyan büdöset, hogy ne bírjak ki 10 percet benne..
Amúgy én könyvet szoktam olvasni, sajna mostanában csak ott van rá időm, úgyhogy be is van készítve a wc-be az aktuális olvasmány. :D
Nekem még 3 perc sem kell, amíg kinyitnám az újságot, már végeznék is, úgyhogy én nem szoktam.
Ráülök a WC-re nyomok egyet és már kint is van.
csajos magazinokat, mozis magazinokat, buddhista tanmeséket, álmoskönyvet, de legeslegjobban pszichológiai témájú könyveket szeretek olvasni a vécén
ha épp nem könyvet vagy magazint, akkor a naptárat nézem ami a wc mellett van és minden naphoz van 1 bölcs mondás, amin lehet elmélkedni sz@rás közbe
de pl a tusfürdők és samponok flakonján a szöveget is szeretem olvasni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!