Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan tönkremehet a kapcsolatom, mert lefogytam?
Szia!
Szerintem ez hülyeség!
Ha valaki tényleg szereti a másikat,akkor nem mond neki ilyet,szerintem csak valami kifogást akar találni,arra,hogy miért romlott meg a kapcsolatotok!
Ülj le vele beszélgetni és kérdezd meg tőle,hogy mi az igazi gondja,mert egy egyszerű fogyás miatt én nem hiszem,hogy megromolhat egy kapcsolat!
Csak egy példa:Én az utóbbi időben híztam,mert beteg lettem és folyamatos gyógyszeres kezelésre van szükségem,ami miatt meghíztam,kb olyan 4-5 kg-ot,főleg hasra és combra,szerintem elég feltűnő és amikor a barátomnak mondom,hogy látod ide is meg ide is híztam azt mondja,hogy jaj dehogy is híztál!ÉS emellett ugyan úgy kíván,mint régen!
Uh szerintem ülj le beszélgetni a barátoddal!
Sok sikert!
Üdv!
Szia
lehetséges, ha ő téged úgy szeretett meg amilyennek megismert, akkor igen, ez olyan, mintha egy lány vékony, összejön egy sráccal, a lány valamilyen ok miatt felszed jó pár kílót, és akkor már annyira nem tetszik a srácnak.
beszéljétek meg ezt a "gondot, "troblémát".
elég pofátlan ha ilyen megjegyzéseket tesz már bocs. ha szeretne nem érdekelné, hogy zörögn ek a csontjaid... sztem ha igazán szeretne nem szólba be pár kiló miatt.
amúgy egyél rengeteg húst és rizst meg szénhidrátot. akkor hízni fogsz pár hét alatt.
Ez hülyeség... Ha valaki szereti a párját, akkor nem befolyásolja az érzelmeit az, hogy ő most 20 kilót fogyott vagy 100 kilóra hízott, mert elvileg nem a kinézetébe szerelmes...
Az én barátom másfél év alatt 21 kg-ot hízott, van egy kis poci, de ettől még szeretem. Pedig eléggé észrevehető rajta a válzotás....
próbáld megérteni, hogy a barátodnak ez nem tetszik......
Ha beszólogat szólj neki, hogy nem kéne, te is tudsz a dologról és megpróbálsz tenni valammmit az ügy érdekében....de akkor tényleg próbálj meg tenni valamit....értsd meg hogy ő is ember, és nem ilyennek szeret...
fix h nem az az oka,mert pár kiloval könnyebb lettél...
mi 2 éve vagyunk együtt,volt h hiztam 5-6 kilot(ekkor voltam 60kg),utána másfél honap alatt 15-t lefogytam...párom reakcioja tudod mi volt? a rengeteg stressz mellé megprobált legalább ő nem idegesíteni...
ő az elmult két év során szintén volt 85 és 110 kg is...kapcsolatunkban semmit nem befolyásolt...
ez nem valo indok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!