Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megsértett a barátom, vagyis nekem rosszul esett! Szerintetek jogos volt ez tőle?
18éves lány vagyok!
A mostani barátommal 1 hónapja vagyunk együtt.Beszélgettünk, kérdezősködött a volt fiúimról.
Én elmondtam neki.
Volt előtte 3 barátom is akikkel lefeküdtem,
Volt egy majdnem 3éves és kettő 1-1,5hónaposak.
És a mostani barátom a 4.
Na és a gond abból adódott hogy lefeküdtem velük.
És olyan furán mondta, pedig nem csináltam szerintem rosszat.Vagy igen?
Nektek mi a véleményetek erről?
ezen nem tudom mit sértődött meg,legalább őszinte voltál és nem hazudtad azt h csak egy volt,ha pedig emiatt sértett meg vmivel akkor jogosan esett rosszul
20f
18éves ő is.
De neki azzal van a baja hogy 1 hónap után miért?!Amit egyrészt meg is értek.
Tizenvalahány évesen, egy hónap után én is furcsállnám.
De nem viszed ezt túlzásba kicsit? Lehet, hogy őt ez nem rázta meg annyira, mint téged.
Ahogy neked igazad volt, hogy őszintén mindent elmondtál - úgy neki is igaza volt, ha nehezményezte ezt. Most viszont döntenie kell, hogyan viszonyul hozzád ezután: ezt beszéljétek meg. Ha pedig egyszer már elfogadott így is, a későbbiekben ezt már nem illik újból felhozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!