Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A barátság átalakulhat szerelemmé?
Van akinek szerencséje van és megtörténik vele ez a dolog. Nekem nagy szerencsém volt. Én már a legelején tudtam, hogy ebből nem lehet csak barátság, mert túlságosan szerettem. Alig bírtam ki nélküle pár napot, azt meg elképzelni sem tudtam, hogy ne beszélgessünk.Nem volt egy adonisz, de ez engem nem érdekelt, mert én olyannak szerettem amilyen. Nem érdekelt, hogy 100x jobb fiút is kapnék nála. Majdnem minden napot együtt töltöttünk.Vettem tehát a bátorságot és elmondtam neki, hogy mit érzek. Azt hittem, hogy nemet mondd. Annyira boldog voltam, mikor elmondta, hogy ő is azt akarja, hogy a párja legyek. Nagyon boldogok voltunk, de volt egy kis probléma, ami miatt sajnos szakítanunk kellett. De az volt életem egyik legcsodásabb időszaka, mikor mi együtt voltunk! Azóta is folyamatosan beszélgetünk és találkozunk, de már nem annyit, mint régen. És igen...ha a felek szépen válnak el és kedvelik egymást egy csodálatos barátság még lehet belőle! Az én példám is tökéletes erre! És nem, nem akarunk újra összejönni és semmi nincs köztünk,csak tiszta igaz BARÁTSÁG! :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!