Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! A barátság átalakulhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! A barátság átalakulhat szerelemmé?

Figyelt kérdés
fiú vagyok, kb 1 hónapja ismerjük egymást, teljesen beleszerettem és ezt ő is tudja, de ő azt mondta, hogy nagyon szeret mint barátot de semmi több nem lehet belőle... esetleg létezik olyan hogy mégis belém szeret? ha nem, akkor én szeretném őt csak barátként elfogadni, bár szerintem ez lehetetlen valaki segítsen nekem! köszi

2012. jún. 27. 16:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nem segítek, de igen, lehet. A párom a barátom volt.

22/L

2012. jún. 27. 16:41
 2/14 A kérdező kommentje:
ez segítség volt pedig! nagyon köszönöm!
2012. jún. 27. 16:43
 3/14 anonim ***** válasza:
Minden helyzet egyedi így a tiétek is. Viszont válaszolni csak általánosítva lehet. Általában ha egy csaj ilyet mond, akkor az úgy is van. Másrészről az egy hónap nem sok idő, így ha jobban megismer talán nem elképzelhetetlen hogy ő is beléd szeret.
2012. jún. 27. 16:44
 4/14 A kérdező kommentje:
esetleg le tudnád írni hogy hogyan kezdeményezett és volt e valamilyen fordulópont amitől kialakult a szerelem, vagy csak fokozatosan egyre jobban megszeretted?
 5/14 A kérdező kommentje:
neked is köszönöm!
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nos, nekem szimpatikus volt mint ember. És minden csütörtökön együtt sétáltunk, beszélgettünk, sokszor hajnali 4-kor értem vissza a szobámba. És egyre szimpatikusabb lett. Aztán észrevettem, hogy várom, hogy jöjjön a csütörtök. Miután rájöttem ,hogy nekem jobban tetszik mint gondolom, elkezdtem aggódni, hogy mi lesz, ha viszonzatlan lesz az egész? Hisz ő nem adott egyértelmű jeleket.

Majd 3 hónap után, mikor már beletörődtem, hogy ebből nem lesz semmi, meg más lányok is érdeklődtek utána, akik tapasztaltabbak, mint én és szebbek is mint én... szóval elhívott sétálni és egyszer csak hosszú monológ után megkérdezte, hogy leszek-e a kedvese?

Én meg úgy lefagytam ,hogy félóráig meg sem mertem nyikkanni :D XD De aztán kinyögtem egy igent. (szegény barátom azt hitte, nemet fogok mondani)

2012. jún. 27. 16:52
 7/14 A kérdező kommentje:
:) gratulálok nektek remélem nekünk is sikerül és köszi hogy megosztottad velem :)
2012. jún. 27. 16:55
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Velem volt már ilyen! Észre sem vettük, de egyre mélyebb beszélgetéseink voltak, és egyre gyakrabban találkoztunk. Sajna nem voltunk együtt sokáig, de szép volt. :)

(Én voltam a lány :))

2012. jún. 27. 17:05
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már ilyen, ráadásul mi osztálytársak is voltunk. Nagyon sokat beszélgettünk, mindenhová együtt mentünk. Fel sem tűnt addig, amíg nem jött egy nyári szünet, hogy "hoppá, de hiányzik a másik!" :) Utána szerelem lett belőle, két évig voltunk együtt. A lényeg, hogy ne nyomulj, mert az a barátságot is tönkreteheti! Ha ő is hajlik a dologra, megy minden magától...;) F
2012. jún. 27. 17:25
 10/14 anonim ***** válasza:
Hát velem ez nem történt még meg soha. Ha valakire azt mondom barát az az is marad :/
2012. jún. 27. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!