Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A barátság átalakulhat szerelemmé?
Nem segítek, de igen, lehet. A párom a barátom volt.
22/L
Nos, nekem szimpatikus volt mint ember. És minden csütörtökön együtt sétáltunk, beszélgettünk, sokszor hajnali 4-kor értem vissza a szobámba. És egyre szimpatikusabb lett. Aztán észrevettem, hogy várom, hogy jöjjön a csütörtök. Miután rájöttem ,hogy nekem jobban tetszik mint gondolom, elkezdtem aggódni, hogy mi lesz, ha viszonzatlan lesz az egész? Hisz ő nem adott egyértelmű jeleket.
Majd 3 hónap után, mikor már beletörődtem, hogy ebből nem lesz semmi, meg más lányok is érdeklődtek utána, akik tapasztaltabbak, mint én és szebbek is mint én... szóval elhívott sétálni és egyszer csak hosszú monológ után megkérdezte, hogy leszek-e a kedvese?
Én meg úgy lefagytam ,hogy félóráig meg sem mertem nyikkanni :D XD De aztán kinyögtem egy igent. (szegény barátom azt hitte, nemet fogok mondani)
Velem volt már ilyen! Észre sem vettük, de egyre mélyebb beszélgetéseink voltak, és egyre gyakrabban találkoztunk. Sajna nem voltunk együtt sokáig, de szép volt. :)
(Én voltam a lány :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!