Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mégmindig érez irántam valamit? Vagy akkor mi a dolog kettőnk között?
Mit gondolhat? Ilyesmit:
"De helyes ez a csaj még mindig, milyen jó lenne vele... De visszament az exéhez, vigyázni kell. Ha össze is jönnénk, megint visszajárna valami korábbi pasijához. Járni ergo nem lehet vele, mert egy megbízhatatlan rib@nc. Ha úgy alakul, megfektetem, másra nem alkalmas"
Vagy:
"Jé, itt ez a csaj, akivel majdnem összejöttem... Ez ment vissza az exéhez. Pfff. Amatőr, buta lány. Köszön-mosolyog-továbbáll, ez a jó taktika."
Vagy:
"hümm.hürümm-hümhümhüm-cici!Lalasalalalala.. Ja, ez AZ acsaj.. Pippiripuppádárumm. cicik :) - áh, inkább hagyom.. Sálábumrummpumpurum"
Vagy:
"Ez ki ez? Nem mindegy :D?"
Mit érezhet? bármit érezhet, de a legvalószínűbb, hogy tetszel neki, izgatod a fantáziáját, és örülne, ha összejönne köztetek valamit.
De emellett tudja, hogy milyen ember, aki újra összekavar az exével. Szóval ha kicsit okosabb, és erősebb az akarata, akkor nem csinál veled semmit, mert tudja, hogy úgyis vége lesz, mert ilyen lány nem alkalmas komoly kapcsolatra, akkor meg minek? max 1-2szer fektetni. Ha olyan a pasi, hogy szereti az ilyen egyéjszakásokat. Ha nincs akkora lelki ereje, vagy nem annyira okos, hogy átlásson embereken (hogy milyen bizonytalanság, és emberi hiányosságok vezetnek ahhoz, hogy egy lány ne legyen képes lezárni egy kapcsolatot, hiába nem jó neki, pláne hogy kapcsolatban más srácokkal kacérkodik), akkor lehet csak az van a fejében, hogy jó csaj vagy, és kár, hogy nem jött össze a dolog.
Persze bármi lehet, akár ő is kujtoroghat valami exe után, akire esetleg emlékezteted. Vagy szimplán nem heteró. Bármi lehet, nem ismerem a srácot.
A párjának mindegy, legfeljebb megint összejönnek.. Pfff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!