Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehet több, mint barátság?
Figyelt kérdés
Van egy lány, nagyon jóba vagyunk, rengeteget beszélünk, nekem olyan, mint ha lenne több, de nem tudom. Meg találkozni akar, mert,hogy már hiányzok neki én is.2012. jún. 26. 12:14
2/5 anonim válasza:
Szerintem erről beszélnetek kéne egymással. Mi egy évig jártunk el szórakozni a barátommal, úgy hogy nem voltunk együtt, aztán meg jót röhögtünk magunkon, amikor rájöttünk, hogy mindketten ugyanazt érezzük, csak nem mertük bevallani.
Sok sikert! és ha kell segítség vagy kérdésed van írj nyugodtan.
3/5 anonim válasza:
Simán lehet. Van egy barátom, és szerelmes vagyok belé. Én is ezerszer mondom neki, hogy hiányzik, meg hogy milyen jó lenne látni Őt. Szóval magamból kiindulva lehet, több mint barátság.
5/5 anonim válasza:
*jóban
*mintha
Előbb tanulj meg helyesen írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!